ΕΛΛΑΔΑ. Αν ο Γιώργος Τράγκας διαθέτει έστω και λίγη από την επιμονή των προγόνων του στην Αναβρυτή Σπάρτης τότε είναι σίγουρο ότι οι πολιτικοί αρχηγοί μόλις απέκτησαν ένα ζωηρό έφηβο που δύσκολα θα ανατρέψουν, θα αποστρέψουν και θα αποθαρρύνουν.

Όπως λέει ο ίδιος δεν κάμφθηκε όταν όλα τα κανάλια αρνήθηκαν να του δώσουν εκπομπή για το κόμμα «Ελεύθεροι Άνθρωποι» ακόμα και όταν τους πρότεινε να νοικιάσει χρόνο. «Είχε δοθεί γραμμή…» ο Γιώργος Τράγκας να μείνει απ’ έξω. Όπως δε αποκαλύπτει ο συνεργάτης του Νίκος Νικολόπουλος με άνωθεν εντολή η Ελληνική Αστυνομία απέσυρε τους αστυνομικούς προστασίας που διέθετε για τον Γιώργο Τράγκα λόγω της ιδιότητάς του.

Ο Γιώργος Τράγκας γεννήθηκε στις 30 Ιουλίου 1949, στο Μεταξουργείο, κατάγεται από τη Σπάρτη και συγκεκριμένα από το ορεινό χωριό Αναβρυτή. Είναι γιός του ιατρού Ιωάννη Τράγκα και εγγονός του Νικόλαου Τράγκα και της Χριστίνας, μαίας της εποχής. Όπως λέει ο ίδιος μετά από μια μεγάλη πορεία στην ελληνική δημοσιογραφία, θα είναι παρών στις εκλογές. «Κλείνοντας τη μακρά πορεία μου έχω μια δουλειά ακόμα να κάνω. Να πρωταγωνιστήσω στη δημιουργία ενός νέου παλλαϊκού ρεύματος ανατροπής του ζόφου και όσων ζούμε. Που θα φέρει στην επιφάνεια ελεύθερους ανθρώπους. Όσοι θέλετε μπορείτε να πάρετε μέρος, χωρίς κομματικές ταυτότητες. Στα 200 χρόνια από την Επανάσταση του ’21, είναι καιρός να δώσουμε μια μεγάλη ελπίδα στα παιδιά και στα εγγόνια μας».

Ο Γιώργος Τράγκας που δείχνει αισιόδοξος μιλάει για ένα πολιτικό σχηματισμό κοντά στον πολίτη, κοντά στον άνθρωπο, κοντά στον συνάνθρωπο, που θα αποκαλύπτει πάντα την αλήθεια πίσω από τις κλειστές πόρτες των αποφάσεων που επηρεάζουν τη ζωή μας.

«Στόχος να γίνουμε όλοι μαζί μια μεγάλη οικογένεια, μια δυνατή φωνή!». Μάλιστα ζητά σε όλους να κάνουν εγγραφή στο κανάλι του, λάικ αν τους αρέσουν τα βίντεό του, σχόλια και παρατηρήσεις, «γιατί η σωστή επικοινωνία είναι η αμφίδρομη επικοινωνία και εδώ φιλοδοξώ να γίνει τόπος συνάντησης ιδεών, αναγκών και ανθρώπων» τονίζει χαρακτηριστικά.

https://www.facebook.com/giorgostragas/​

https://twitter.com/GiorgosTragkas​

https://www.crashonline.gr​

https://www.medicalland.gr​

https://www.medicalland.gr/sweetblog