ΣΠΑΡΤΗ. Με τη φράση «…το ΚΙΝΑΛ είναι υποχρεωμένο από το σημερινό δικομματισμό, να κρατά πολύ μεγάλες αποστάσεις ένθεν και ένθεν, εξαιτίας τέτοιων θλιβερών καταστάσεων», καταλήγει η ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Λακωνίας του Κινήματος Αλλαγής, σχετικά με την αποπομπή του ΥπΑΑΤ Σπήλιου Λιβανού από την Κυβέρνηση.

Πιστό στη γραμμή των «ίσων αποστάσεων», το ΚΙΝΑΛ από τη μια πλευρά καταδικάζει τις πελατειακές σχέσεις που «καλλιεργούνταν από την Κυβέρνηση Καραμανλή», καθώς και τη «διατήρηση των συμπεριφορών αυτών και στην παρούσα Κυβέρνηση», ενώ από την άλλη παρατηρώντας πως από την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχει καμία αναφορά στην περίοδο Καραμανλή, χαρακτηρίζει τον Αλέξη Τσίπρα, «…κρυφό εταίρο της Καραμανλικής δεξιάς».

Η ανακοίνωση

«Η αποπομπή του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σπήλιου Λιβανού, από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, για τη μη αντίδρασή του, στις αποκαλυπτικές δηλώσεις του Δημάρχου Σπάρτης, Πέτρου Δούκα, στη σύσκεψη που έγινε στις 2 Φεβρουαρίου στη Σπάρτη και αφορούσε αποζημιώσεις ΕΛΓΑ σε πληγέντες από τον παγετό, δείχνει από τη μία, το μέγεθος των πελατειακών σχέσεων που καλλιεργούνταν από την Κυβέρνηση Καραμανλή κατά τις φονικές και καταστροφικές πυρκαγιές του 2007 στην Ηλεία, όσο και τη διατήρηση των συμπεριφορών αυτών, από στελέχη του ίδιου πολιτικού χώρου και της παρούσας κυβέρνησης της ΝΔ.

Αξιοσημείωτη επίσης είναι η αναφορά του ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα.

Στην επίσημη ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο συντάκτης επιμελώς δεν αναφέρθηκε στις λέξεις «Kαραμανλής», «Δούκας» , «2007» , «Πυρκαγιές/Ηλεία».

Διαχρονικά λοιπόν ο κ. Τσίπρας αποτελεί τον κρυφό εταίρο της Καραμανλικής δεξιάς, που εκτίναξε το δημόσιο χρέος και το δημοσιονομικό έλλειμμα, δημιούργησε σκάνδαλα διαφθοράς και κατασπατάλησης του δημοσίου χρήματος σε πελατειακές πρακτικές για τις οποίες ο νυν Δήμαρχος Σπάρτης και τότε υφυπουργός Οικονομικών, κυνικά καμαρώνει.

Στη συζήτηση των ημερών για ισαποστάσεις, το ΚΙΝΑΛ είναι υποχρεωμένο από το σημερινό δικομματισμό, να κρατά πολύ μεγάλες αποστάσεις ένθεν και ένθεν, εξαιτίας τέτοιων θλιβερών καταστάσεων

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις