ΣΠΑΡΤΗ. «Ο νυν Δήμαρχος Σπάρτης και πρώην υφυπουργός της Νέας Δημοκρατίας, για άλλη μια φορά απασχολεί τη δημόσια σφαίρα και για ακόμη μια φορά, όχι για καλό!»…

Με αυτή την επισήμανση σχολίασε ο Σταύρος Αραχωβίτης το σόου του Δημάρχου Σπάρτης on camera, καθώς περιέγραφε πώς ανέλαβε μετά τις πυρκαγιές της Ηλείας το 2007, μοιράζοντας με τσάντες χρήματα - επιδοτήσεις, να «γυρίσει» τις εκλογές υπέρ της Νέας Δημοκρατίας…!

«Όποιος σου ‘λεγε καλημέρα, έπαιρνε λεφτά!», είπε κάποιος στον Π. Δούκα κατά τη διάρκεια της αξέχαστης συνάντησής του με τον πρώην ΥπΑΑτ, Σπήλιο Λιβανό.

«Να αναλάβει τις ευθύνες του ο Δούκας»

Ο Στ. Αραχωβίτης, ιδιαιτέρως υπογράμμισε μιλώντας στο notospress.gr, πως «…οφείλει να αναλάβει τις ευθύνες του ο Π. Δούκας».

«Η αλαζονεία του κυρίου Λιβανού»

«Η αλαζονεία, η ανεπάρκεια αλλά και η μνησικακία του κ. Λιβανού, τον ώθησαν να διαπράξει ατόπημα μέγιστο: Παραδέχτηκε ότι κατέβηκε στη Λακωνία για να κοροϊδέψει, να ξεγελάσει τους παγετόπληκτους παραγωγούς!», ήταν η αιχμηρότατη αναφορά τού Τομεάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ., για τον Σπήλιο Λιβανό.

«Αυτές οι πρακτικές είναι καταδικαστέες και εν τέλει … καταδικασμένες σε αποτυχία!», συμπλήρωσε.

Καταλήγοντας:

«Πολύ σύντομα, στις εκλογές, η πιο ανήθικη και πιο διεφθαρμένη παράταξη όλων των εποχών, θα πάει εκεί που της αξίζει…»!

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις