ΛΑΚΩΝΙΑ. «Στόχος μας είναι στις 25 Ιουνίου και η Λακωνία να στείλει πρωτοπόρα -όπως πάντα- το μήνυμα της νίκης για την Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη! Το ποσοστό του 49,78% που η ψήφος των Λακώνων κατέγραψε μπορεί να μεγαλώσει..!», τονίζει με μήνυμά του ο Θανάσης Δαβάκης, δίνοντας την εκκίνηση της προεκλογικής του εκστρατείας εν όψει της 2ης κάλπης στις 25 Ιουνίου

«Η αθρόα συμμετοχή των πολιτών στις εκλογές της 21ης Μαΐου αφόπλισε την πολιτική νάρκη της απλής αναλογικής, χωρίς την οποία θα είχαμε ήδη ισχυρή κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, με διευρυμένη πλειοψηφία στη Βουλή και πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Η Βουλή αυτή όμως διαλύθηκε και πάμε και πάλι σε εκλογές.

Ο αγώνας μας τώρα συνεχίζεται: Στις 25 Ιουνίου θα αποφασίσουμε ποιος και πώς θα κυβερνήσει τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Οι κάλπες θα είναι και πάλι άδειες. Όλα θα ξεκινήσουν από την αρχή και η επίτευξη ισχυρής πλειοψηφίας της ΝΔ, θα είναι πιο δύσκολη αν περισσότερα κόμματα περάσουν το ελάχιστο όριο του 3%.

Στόχος μας είναι στις 25 Ιουνίου και η Λακωνία να στείλει πρωτοπόρα -όπως πάντα- το μήνυμα της νίκης για την Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη! Το ποσοστό του 49,78% που η ψήφος των Λακώνων κατέγραψε μπορεί να μεγαλώσει..!

Δίνουμε όλοι μαζί τον αγώνα για μία ισχυρή κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας που θα έχει το όραμα, το σχέδιο αλλά και τη δύναμη, να συνεχίσει τις αλλαγές και τις μεταρρυθμίσεις που χρειάζεται η Πατρίδα μας!»

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις