ΗΠΑ. Σε μια σκηνή που θα μπορούσε εύκολα να περιγραφεί ως σκηνή βγαλμένη από κωμωδία, ένας αστυνομικός στη Γιούτα βρέθηκε σε μια καταδίωξη υψηλού κινδύνου. Ο αξιωματικός Cory Cooper, μέλος του αστυνομικού τμήματος του Grantsville, έγινε εν μια νυκτί viral μετά την αποφασιστική καταδίωξη ενός ιδιαίτερα δύσκολου γουρουνιού.

Το περιστατικό ξεκίνησε όταν το αστυνομικό τμήμα του Grantsville έλαβε πολλαπλά παράπονα σχετικά με τρία γουρουνάκια που είχαν ξεκινήσει μια μάλλον περιπετειώδη απόδραση. Έχοντας απελευθερωθεί, αναφέρθηκε ότι προκαλούσαν αρκετή αναστάτωση σε μια τοπική γειτονιά.

Ο αξιωματικός Cooper, μαζί με αρκετούς συναδέλφους του, ανταποκρίθηκε σε μια πρόσφατη θέαση των γουρουνιών, έτοιμος να αποκαταστήσει την τάξη στην ταλαιπωρημένη κοινότητα. Αυτό που ακολούθησε ήταν μια καταδίωξη που ξέφυγε στη σφαίρα του παραλόγου, καθηλώνοντας τους τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο.

Το υλικό, που έκανε το γύρο του διαδικτύου, δείχνει τον αστυνομικό σε μια δραματική καταδίωξη σε ένα μπροστινό γκαζόν, με το γουρούνι να αποφεύγει επιδέξια τη σύλληψη με διάφορους ευέλικτους ελιγμούς. Η καταδίωξη φτάνει στο αποκορύφωμά της στο δρομάκι, όπου, σε μια τελευταία πράξη αποφασιστικότητας, ο αστυνομικός κάνει βουτιά και πιάνει με επιτυχία το γουρούνι, προς τέρψιν της εικονολήπτριας, της οποίας τα γέλια ακούγονται στο βάθος.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις