ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ. Πολίτες, όλων των ηλικιών, στην Πελοπόννησο, που για κάποιους λόγους δεν είχαν εμβολιαστεί, εμβολιάζονται τώρα, με το εμβόλιο της PFIZER αναφέρεται σε ενημέρωση από την 6η ΥΠΕ.

Παρόντες στη εν λόγω δράση που υλοποιήθηκε σε συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, ήταν ο Γενικός Γραμματέας της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας του Υπουργείου, κ. Μάριος Θεμιστοκλέους και ο Διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Ελλάδας, κ. Γιάννης Καρβέλης.

Ο κ. Καρβέλης δήλωσε τα εξής: «Οι εμβολιασμοί προχωρούν ικανοποιητικά και αυτό μας ικανοποιεί ιδιαίτερα. Εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό της 6ης ΥΠΕ ανέλαβε την ευθύνη και μέσα σε μια ημέρα, εμβολιάστηκαν περισσότεροι από 100 συνάνθρωποί μας και στα δύο Κέντρα Υγείας. Όπως έχουμε ήδη αναφέρει, οι «καταδρομικοί εμβολιασμοί» θα συνεχιστούν σε όλες τις περιοχές της διοικητικής μας περιφέρειας».

Σύντομα, όπως σημείωσε ο κ. Καρβέλης, η 6η ΥΠΕ σε συνεργασία με τους φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, θα ξεκινήσει και τους εμβολιασμούς κατ οίκον για την εξυπηρέτηση των ανήμπορων πολιτών. Ήδη για το σκοπό αυτό, έχει ζητηθεί η εκδήλωση ενδιαφέροντος και από ιδιώτες γιατρούς, που θα στελεχώσουν τα κλιμάκια εμβολιασμού.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις