Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου η ημερίδα με θέμα «Όταν η Ψυχή συναντά το Σώμα… η Ολιστική Προσέγγιση του Ευ Ζην» στο αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στη Σπάρτη.
Διακεκριμένοι επιστήμονες μίλησαν για την ψυχοθεραπεία, χοροθεραπεία, διατροφή, κίνηση continuum και σωματο-ψυχοπαιδαγωγική, τον βελονισμό και τις εφαρμογές του στα Ιατρεία Πόνου του Γ.Ν.Σπάρτης. Δέχτηκαν ερωτήσεις από ένα ένθερμο κοινό για τις ολιστικές προσεγγίσεις του Ευ Ζην.

Την εκδήλωση στήριξαν το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου όπου παραχώρησε την αίθουσα και οι καθηγητές που συμμετείχαν μοιράστηκαν τις γνώσεις τους.
Την ημερίδα παρακολούθησαν ευρύ κοινό, φοιτητές, συντοπίτες και επαγγελματίες στην υγεία και την εκπαίδευση, όπου τέθηκαν ερωτήματα προς τους ομιλητές. Την επόμενη ημέρα οι συμμετέχοντες παρακολούθησαν τα βιωματικά εργαστήρια.

Ευχαριστούμε την ένωση γυναικών «Οι Μονεμβασιώτισσες» που υποστήριξαν την εκδήλωση, το γυμναστήριο Bioenergia Fc που μας φιλοξένησε τη δεύτερη ημέρα και τα μέσα ενημέρωσης που πρόβαλαν την εκδήλωση : www.notospress.gr, Notos radio 94.9