ΜΟΛΑΟΙ. Σε διαμαρτυρία - καταγγελία εις βάρος του Διοικητή της Νοσηλευτικής Μονάδας Μολάων, κ. Κων/νου Κορωνιού, προέβη ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου Μολάων.

Τι καταγγέλλει ο Σύλλογος

Ο Σύλλογος Εργαζομένων, με αφορμή την επίσκεψη στη Ν.Μ. Μολάων του αναπληρωτή υπουργού Υγεία κ. Βασίλη Κοντοζαμάνη καθώς και του Δ/κτη της 6ης ΥΠΕ κ. Γιάννη Καρβέλη, διαμαρτύρεται διότι οι εργαζόμενοι «δεν έλαβαν γνώση για αυτή την επίσκεψη», προκειμένου να αναδείξουν τα προβλήματα του Νοσοκομείου αλλά και των ιδίων.

Όπως αναφέρει ο Σύλλογος, «…Είναι η 2η επίσκεψη του Υπεάρχη κ. Καρβέλη στο νοσοκομείο μας για τις οποίες δεν λάβαμε ποτέ γνώση καθώς και για την επίσκεψη του κ. Κοντοζαμάνη στις 4/6/2021.

Στόχος της διοίκησης είναι να φιμώσει τους εργαζόμενους και να αποκρύψει όποια προβλήματα υπάρχουν».

«Εργασιακός εκφοβισμός»

Επιπλέον, καταγγέλλει τον Δ/κτή για «εργασιακό εκφοβισμό, χωρίς όρια» απέναντι στους τραυματιοφορείς του Νοσοκομείου, με αφορμή την απόφαση για αναμόρφωση των γραφείων τους.

«Ο αναπληρωτής διοικητής αποφάσισε την τοποθέτηση κοινών τζαμιών και όχι ειδικών τζαμιών ασφαλείας (αν σπάσουν δεν γίνονται κρυσταλλάκια αλλά μεγάλα κομμάτια) ούτε φρόντισε στην τοποθέτηση μεμβρανών στα τζάμια για να μην είναι οι συνάδελφοι σε κοινή θέα», περιγράφει ο Σύλλογος Εργαζομένων.

Και τονίζει ότι, «..καταπατείται κάθε ίχνος ιδιωτικότητας και εργασιακών δικαιωμάτων», αλλά και, «…δεν τηρείται κανένας κανόνας ασφαλείας τόσο για τους εργαζόμενους όσο και για τους ασθενείς και συνοδούς».

Καταλήγοντας:

«Πρέπει να δοθεί ένα τέλος στους εκφοβισμούς και τους εκβιασμούς του αναπληρωτή διοικητή προς τους εργαζόμενους. Απαιτούμε χρηστή και δίκαιη διοίκηση, με σεβασμό στον κάθε εργαζόμενο και στο έργο που έχει προσφέρει εδώ και χρόνια».

Το notospress.gr επικοινώνησε με τον Δ/κτη της Νοσηλευτικής Μονάδας Μολάων κ. Κων/νο Κορωνιό, ο οποίος, από ό,τι φαίνεται, δεν αποδέχεται τα καταγγελλόμενα.

Δ.Π.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις