ΚΟΡΙΝΘΙΑ. Ανησυχία επικρατεί στη χώρα για τα μαζικά κρούσματα που εντοπίστηκαν τα τελευταία 24ωρα σε κατασκηνώσεις σε διάφορα σημεία της χώρας. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, νέα κρούσματα κορονοϊού σε κατασκήνωση στο Σοφικό Κορινθίας, έγιναν γνωστά το Σάββατο. Πρόκειται για έξι κρούσματα μέχρι στιγμής. Τόσο τα παιδιά που βρέθηκαν θετικά όσο και αυτά που ήταν στην ίδια ομάδα, απομονώθηκαν και αναχώρησαν από την κατασκήνωση, ενώ διεξάγεται ιχνηλάτηση με rapid και self test στα παιδιά και τους εργαζόμενους της κατασκήνωσης, για τον ακριβή αριθμό των κρουσμάτων. Όπως επισημαίνει το δημοσίευμα, στην συγκεκριμένη κατασκήνωση αυτή την καλοκαιρινή περίοδο βρίσκονταν περίπου 1.600 παιδιά ηλικίας 6 -15 ετών.

«Οι γονείς τους και οι κηδεμόνες τους εχουν ειδοποιηθεί, η κατάσταση είναι ελεγχόμενη, τηρούνται όλα όσα προβλέπονται και ορίζονται απο τον ΕΟΔΥ», δήλωσε στην ΕΡΤ ο υπεύθυνος της κατασκήνωσης κ. Σκούρας.

Υπενθυμίζεται ότι στις αρμόδιες αρχές έχει σημάνει συναγερμός, καθώς ανάλογα περιστατικά σημειώθηκαν και σε άλλες τρεις κατασκηνώσεις, όπως έγινε γνωστό εχθές.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις