ΜΕΣΣΗΝΙΑ. Οι συμμετέχοντες με φυσική παρουσία στο ετήσιο συνέδριο των γερμανών τουρ οπερέιτορ και τουριστικών πρακτόρων, DRV, θα πρέπει είτε να έχουν αναρρώσει από τον κορoνοϊό, είτε να είναι εμβολιασμένοι.

Αυτό προκύπτει από τον κανονισμό της Ελλάδας σχετικά με τις εκδηλώσεις και τα συνέδρια που θα πραγματοποιηθούν μέχρι και τα τέλη Μαρτίου του 2022, σύμφωνα με τον οποίο μόνο οι εμβολιασμένοι και όσοι έχουν αναρρώσει από τον ιό επιτρέπεται να εισέρχονται σε κλειστούς χώρους.

Σύμφωνα με την DRV, αυτό σημαίνει ότι οι ανεμβολίαστοι δεν επιτρέπεται να μπαίνουν σε χώρους όπου θα πραγματοποιούνται τα workshop.

Όσοι έχουν κάνει τεστ αλλά δεν είναι εμβολιασμένοι θα μπορούν να παρακολουθήσουν το συνέδριο από δημόσιους χώρους ή από δωμάτιο ξενοδοχείου μέσω streaming και μπορούν μόνο να συμμετάσχουν στις βραδινές εκδηλώσεις εφόσον αυτές γίνονται σε ανοικτούς χώρους.

Σύμφωνα με την DRV, όσοι δεν θα έχουν εμβολιαστεί πλήρως μέχρι την ημέρα της άφιξής τους ή δεν θα μπορούν να αποδείξουν την ανάρρωσή τους έχουν την επιλογή να αλλάξουν δωρεάν την κράτηση σε ψηφιακή συμμετοχή.

Το ετήσιο συνέδριο της DRV θα πραγματοποιηθεί από τις 28 έως τις 31 Οκτωβρίου 2021 στο Costa Navarino Resort στη Μεσσηνία.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις