Πολυτεχνείο: Το ψήφισμα τριών παρατάξεων στο Πε.Συ. Πελοποννήσου18-11-2020 09:55   

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ. Ψήφισμα για την 47η Επέτειο από την εξέγερση του Πολυτεχνείου, εγκρίθηκε από το Περιφερειακό Συμβούλιο στην χθεσινή συνεδρίαση του.

Το ψήφισμα κατέθεσε η παράταξη του Πέτρου Τατούλη και υπερψηφίστηκε από τις παρατάξεις του Παναγιώτη Νίκα και του Ιωάννη Μπουντρούκα.

ΨΗΦΙΣΜΑ

Τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν κατά τη διάρκεια της εξέγερσης του Πολυτεχνείου αποτελούν κορυφαία στιγμή στην νεότερη ελληνική ιστορία.

Ο αγώνας και η μάχη της νεολαίας και του Ελληνικού λαού ενάντια στην χούντα των Συνταγματαρχών, αποτελεί παρακαταθήκη που περνά από γενιά σε γενιά.

Σήμερα, που βιώνουμε όλοι πρωτόγνωρες συνθήκες σε θέματα εξωτερικής πολιτικής-Δημόσιας Υγείας και οικονομίας και που η απειλή του φόβου και της ανασφάλειας μπορεί να αποτελέσουν «άλλοθι» για την επικράτηση ακραίων πολιτικών, οφείλουμε να απαντήσουμε με πολιτικές που δεν περιορίζουν την Δημοκρατία αλλά αντίθετα την εμβαθύνουν και την επεκτείνουν.

Τα αιτήματα, οι αρχές και οι αξίες της εξέγερσης του Πολυτεχνείου παραμένουν επίκαιρα περισσότερο από ποτέ, για την υπεράσπιση κορυφαίων κοινωνικών αγαθών όπως της Δημόσιας Δωρεάν Υγείας & Παιδείας.  

Ετικέτες: ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΎΛΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας
 
 

Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ