ΛΑΚΩΝΙΑ. «Φωτιές» έχει ανάψει η λέξη «μπάτσος» που χρησιμοποίησε σε μια αποστροφή του λόγου του, ο βουλευτής της ΝΔ Μπάμπης Παπαδημητρίου, κατά τη διάρκεια της παρουσίας του σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Με ανακοίνωσή της, έμπλεη πικρίας και αγανάκτησης, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Λακωνίας, καλεί τον Μπ. Παπαδημητρίου, να αποσύρει άμεσα «…την άκρως υποτιμητική και απαξιωτική τοποθέτηση σας, ζητώντας δημόσια συγνώμη, μέσω του ιδίου Μ.Μ.Ε, από τους λειτουργούς, γυναίκες και άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας».

Η ανακοίνωση

«…Έγινε και αυτό! Aκόμη ένας εκπρόσωπος “Άριστος” του Ελληνικού Κοινοβουλίου, συμμετέχοντας σε συζήτηση σχετικά με την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών, σε Πανελλήνιας εμβέλειας Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης, απευθυνόμενος με ειρωνική και επικριτική διάθεση, όπως δήλωσε, σε συνομιλητή του εκπρόσωπο άλλου κόμματος του Ελληνικού Κοινοβουλίου, μας αποκάλεσε “μπάτσους”.

Κύριε Παπαδημητρίου,

Μπορείτε να ενημερώσετε τους Έλληνες πολίτες πόσους “τρυπημένους μπάτσους” σας έχει διαθέσει η Ελληνική Πολιτεία προκειμένου να αισθάνεστε και να κυκλοφορείτε με ασφάλεια, όταν όμως σε πολλές γειτονιές της πατρίδας μας, οι απλοί φορολογούμενοι Έλληνες πολίτες αντικρίζουν - συναντούν με το σταγονόμετρο “τρυπημένους μπάτσους”;

Κύριε Παπαδημητρίου,

Σας καλούμε να αποσύρεται άμεσα την άκρως υποτιμητική και απαξιωτική τοποθέτηση σας, ζητώντας δημόσια συγνώμη, μέσω του ιδίου Μ.Μ.Ε, από τους λειτουργούς, γυναίκες και άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας.

Αν δεν πράξετε αυτό, σας γνωρίζουμε ότι η απαράδεκτη δημόσια τοποθέτησή σας, θα καταγραφεί ως άκρως προσβλητική και ρατσιστική στη συνείδηση, στη μνήμη και στις καρδιές όλου του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας, αυτών που νυχθημερόν κάτω από αντίξοες συνθήκες αγωνίζονται για την ασφάλεια όλων των πολιτών.»

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις