ΚΟΡΙΝΘΙΑ. Με κλεμμένο ερασιτεχνικό αλιευτικό σκάφος και με τα σύνεργα που είχαν βρει στο εσωτερικό του έκαναν τους ψαράδες τρεις νεαροί αλλοδαποί, οι οποίοι εντοπίστηκαν από το προσωπικό της Ασφαλείας του Λιμεναρχείου Κορίνθου στην θαλάσσια περιοχή του όρμου Σελόντα στην Κορινθία.

Όπως αναφέρει το protothema.gr, oι άνδρες του Γ΄ Λιμενικού Τμήματος Παλαιάς Επιδαύρου προσέγγισαν το σκάφος για την κλοπή του οποίου είχε υποβληθεί καταγγελία και έπιασαν στα πράσα δυο από τους δράστες ηλικίας 28 και 31 χρόνων να ψαρεύουν έχοντας απλώσει τα δίχτυα που είχε μέσα ο ιδιοκτήτης του. Ένας ακόμη 22χρονος αλλοδαπός, που κατάφερε να διαφύγει και αναζητείται στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, κατηγορείται και για απείθεια καθώς δεν υπάκουσε στις υποδείξεις των ανδρών του Λιμενικού.

Οι δυο συνεργοί του οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου η οποία τους άσκησε δίωξη για κλοπή από κοινού και κατά συναυτουργία με δόλο, τους όρισε ρητή δικάσιμο και τους άφησε ελεύθερους. Το κλεμμένο σκάφος κατασχέθηκε, όπως και τα αλιευτικά εργαλεία, για να αποδοθεί στον ιδιοκτήτη του.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις