ΑΧΑΪΑ. Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε, σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε στην Αστυνομία, γυναίκα που ήρθε αντιμέτωπη με επίδοξο βιαστή μέσα στο σπίτι της, στο Καγκάδι Δυτικής Αχαΐας.

Ήταν ξημερώματα Δευτέρας, όταν, και ενώ η 38χρονη βρισκόταν μόνη της εντός της οικίας της, ξαφνικά είδε μπροστά της τον άνδρα.

Εισβολή

Ο δράστης, σύμφωνα με την καταγγελία στους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, εισέβαλε από ανασφάλιστο παράθυρο και την προσέγγισε με άγριες διαθέσεις. Ασκώντας σωματική και λεκτική βία, προσπάθησε να την ακινητοποιήσει εξαναγκάζοντάς τη σε συνουσία. Κατά πληροφορίες, η γυναίκα φοβούμενη και για τη ζωή της, καθώς αντελήφθη πως ο δράστης έφερε μαχαίρι, κατάφερε να διατηρήσει τη ψυχραιμία της και επιχείρησε να τον «ηρεμήσει» σε μια προσπάθεια να ξεφύγει από τα χέρια του. Τελικά ο άνδρας αποχώρησε, με την 38χρονη να ενημερώνει άμεσα την ΕΛΑΣ για το περιστατικό υποβάλλοντας μήνυση σε βάρος του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος» πρόκειται για 37χρονο υπήκοο Μπαγκλαντές, που εργαζόταν για λογαριασμό της γυναίκας. Απασχολείτο για τουλάχιστον 4 χρόνια ως εργάτης γης σε αγροτικές καλλιέργειες και μάλιστα του είχε παραχωρηθεί σπίτι για τη διαμονή του. Μέχρι την επίθεση, ποτέ δεν είχε εκδηλώσει δείγματα «περίεργης» συμπεριφοράς, που να προμήνυαν, αυτό που συνέβη.

Σύλληψη

Στο πλαίσιο των αναζητήσεων, ο αλλοδαπός εντοπίστηκε και συνελήφθη για απόπειρα βιασμού σε αγρόκτημα στον Απιδεώνα Αχαΐας, με τον ίδιο να αρνείται την κατηγορία κακουργηματικού χαρακτήρα που του αποδίδεται.

Εξηγήσεις για τα όσα του καταλογίζονται θα δώσει ενώπιον του ανακριτή Πατρών, όποτε και θα απολογηθεί μετά την προθεσμία που ζήτησε και έλαβε από τον εισαγγελέα, μέχρι τότε κρατείται στο Τμήμα Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις