ΑΡΓΟΛΙΔΑ. Συνελήφθη, στις 26.6.2023 το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Επιδαύρου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Επιδαύρου, 71χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε κυνηγετικά όπλο, το οποίο κατείχε παράνομα.

ΚΟΡΙΝΘΙΑ. Στις 26.6.2023 το πρωί, στο 43,05ο χιλιόμετρο της Παλαιάς Εθνικής Οδού Κορίνθου-Πατρών, Ι.Χ. επιβατηγό όχημα, που οδηγούσε 74χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του, ανετράπη και προσέκρουσε σε σταθερά αντικείμενα (περίφραξη οικίας και ξύλινο στύλο Ο.Τ.Ε.), ενώ στη συνέχεια συγκρούστηκε με Ι.Χ. επιβατηγό όχημα, που οδηγούσε 61χρονη ημεδαπή, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του 74χρονου. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης.

ΜΕΣΣΗΝΙΑ. Συνελήφθησαν, στις 26.6.2023 το πρωί, στην Καλαμάτα και σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, σε τρεις ξεχωριστές περιπτώσεις, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, τρία (3) άτομα, -2- ημεδαποί, ηλικίας 22 και 37 ετών, αντίστοιχα, καθώς και 32χρονος αλλοδαπός, γιατί στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητες κοκαΐνης και κάνναβης. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της

Συνελήφθη, στις 26.6.2023 το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μεσσηνίας, 37χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -5,9- γραμμαρίων και ναρκωτικό δισκίο «ecstasy». Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.

Συνελήφθησαν, στις 26.6.2023 το πρωί, σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Μεσσήνης Μεσσηνίας, σε δύο ξεχωριστές περιπτώσεις, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 25 και 41 ετών, αντίστοιχα, γιατί στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τσιγαριλίκι και μικροποσότητες κάνναβης. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Μεσσήνης, πέντε (5) περιπτώσεις κλοπών σε οχήματα, όπου οι δράστες αφαιρούσαν, μεταξύ άλλων, χρήματα, προσωπικά αντικείμενα και κινητά τηλέφωνα, ενώ αυτές έγιναν κατά το χρονικό διάστημα από την 6.12.2022 έως και την 6.2.2023, σε τοπικές κοινότητες των Δήμων Μεσσήνης Μεσσηνίας. Για τις υποθέσεις αυτές, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος -3- ημεδαπών, 20χρονου, 38χρονης και 40χρονης, αντίστοιχα, για κλοπή.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις