Τα online αθλητικά στοιχήματα αποτελούν μία πολύ αγαπημένη δραστηριότητα πολλών ατόμων. Για το λόγο αυτό, υπάρχουν πλέον πολλές διαφορετικές πλατφόρμες οι οποίες δίνουν τη δυνατότητα στους παίκτες να ποντάρουν σε αθλητικές διοργανώσεις. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν τα αθλητικά στοιχήματα Sportaza, στην οποία πλατφόρμα οι παίκτες εντοπίζουν πολλά διαφορετικά αθλήματα και πρωταθλήματα. Μπορεί όμως τα αθλητικά στοιχήματα να είναι τόσο δημοφιλή, παρόλα αυτά, υπάρχει μεγάλος αριθμός παικτών που κάνουν αναίτια λάθη τα οποία τους οδηγούν τελικά στην αποτυχία. Μέσα από το παρακάτω άρθρο, θα αναλύσουμε τα πιο συνηθισμένα λάθη των παικτών και θα δώσουμε ορισμένες συμβουλές για το πως μπορούν να αποφευκτούν.

Δεν δίνουν σημασία στα ιστορικά δεδομένα

Ένας από τους πιο αποδοτικούς τρόπους με τον οποίο οι παίκτες μπορούν να προβλέψουν ένα αποτέλεσμα στους αγώνες, είναι το να λάβουν υπόψιν τα ιστορικά δεδομένα των ομάδων που αναμετρώνται. Αυτό ισχύει για οποιοδήποτε άθλημα και οποιοδήποτε σημείο επιλέξει κάποιος να παίξει. Παρόλα αυτά, υπάρχουν πολλοί παίκτες που χωρίς να ρίξουν ούτε μία ματιά στην προϊστορία των ομάδων ποντάρουν ελπίζοντας ότι θα κερδίσουν το στοίχημα.

Φυσικά και το παραπάνω είναι λάθος, αφού όταν αυτό συμβαίνει τακτικά, οι παίκτες καταλήγουν να μειώνουν τις πιθανότητες για επιτυχία σε πολύ μεγάλο βαθμό. Βεβαίως, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει ποτέ κάποιος να στοιχηματίζει χωρίς να κάνει ανάλυση δεδομένων στο παιχνίδι, αφού μερικές φορές το να ποντάρει κάποιος αυθόρμητα είναι μεταξύ των απολαύσεων στο παιχνίδι. Το πρόβλημα όμως εντοπίζεται όταν αυτό συμβαίνει τακτικά.

Δεν καταλαβαίνουν τις πιθανότητες

Τα online αθλητικά στοιχήματα είναι κατά κύριο λόγο βασισμένα πάνω στην στατιστική. Όλες οι πιθανότητες και οι αποδόσεις που βγάζουν οι στοιχηματικές, βασίζονται πάνω στις πιθανότητες και τη στατιστική. Οπότε, εάν κάποιος παίκτης θέλει να καταφέρει να βγει κερδισμένος σε βάθος χρόνου από το στοίχημα, είναι απαραίτητο να αφιερώσει χρόνο ώστε να μάθει το πως βγαίνουν οι αποδόσεις. Εάν κάποιος το πετύχει αυτό, θα είναι σε θέση εκτός των άλλων, να εντοπίζει τις αποδόσεις οι οποίες έχουν πραγματική αξία και να ποντάρει σε αυτές.

Ποντάρισμα με βάση το συναίσθημα

Όπως αναφέρθηκε και προηγουμένως, δεν υπάρχει πρόβλημα να ποντάρει κάποιος που και που, με βάση το συναίσθημά του. Για παράδειγμα μπορεί να θέλει να ποντάρει στο να κερδίσει η ομάδα που υποστηρίζει. Παρόλα αυτά, το λάθος εντοπίζεται όταν κάποιος ποντάρει τακτικά με το συναίσθημα και δεν λαμβάνει υπόψιν τους αντικειμενικούς παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν ένα αποτέλεσμα.

Συμπέρασμα

Τα online αθλητικά στοιχήματα ανεβαίνουν συνεχώς σε δημοτικότητα και όπως φαίνεται η τάση αυτή θα συνεχίσει να είναι σε ανοδική τροχιά. Για το λόγο αυτό, αναφέραμε στο παραπάνω άρθρο, μερικά από τα πιο συνηθισμένα λάθη στα οποία υποκύτουν οι παίκτες και καταλήγουν να χάνουν στοιχήματα χωρίς λόγο. Αρχικά, υπάρχει μεγάλο πλήθος παικτών που δεν δίνουν την απαραίτητη προσοχή στα ιστορικά δεδομένα προτού ποντάρουν. Επί πρόσθετα, υπάρχει μεγάλος αριθμός ανθρώπων οι οποίοι δεν κατανοούν το πως δουλεύουν οι πιθανότητες και για το λόγο αυτό λαμβάνουν λανθασμένες στοιχηματικές αποφάσεις. Ενώ τέλος, οι παίκτες πρέπει να αποφεύγουν το να λαμβάνουν στοιχηματικές αποφάσεις με βάση τα συναισθήματά τους.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις