ΓΥΘΕΙΟ. Προγραμματισμένη για χθες, Πέμπτη 9 Ιουνίου, ήταν η ένσταση του Πανηλειακού κατά του Πανθουριακού για αντικανονική διεξαγωγή του μεταξύ τους αγώνα και για πλαστογράφηση απαραίτητων εγγράφων. Παρά ,λοιπόν, το γεγονός ότι το παιχνίδι διεξήχθη κανονικά και διαμορφώθηκε τελικό αποτέλεσμα (2-1), μπορεί αυτό να καταστεί ανίσχυρο, αν διαπιστωθεί ότι η πλευρά του Πανηλειακού έχει δίκιο. Οπότε σε αυτή την περίπτωση, θα χάσει το παιχνίδι ο Πανθουριακός με 3-0 στα χαρτιά.

Σε αυτή την περίπτωση όμως, κερδισμένος μπορεί να βγει και ο Πανγυθεατικός, καθώς εάν η ένσταση κριθεί υπερ της ομάδας της Ηλείας, τότε είναι πιθανό το σενάριο να αφαιρεθούν βαθμοί από την ομάδα της Μεσσηνίας, και κατ’ επέκταση να πάρει το εισιτήριο της ανόδου για την Γ’, ο Πανγυθεατικός ως 3ος.

Το «παρών» στην αναβληθείσα, εν τέλει , ένσταση έδωσε και η ομάδα του Γυθείου με παρέμβαση από τον δικηγόρο της Βασίλη Γκαγκάτση. Με αγωνία λοιπόν αναμένει ο σύλλογος του Γυθείου την εκδίκαση της απόφασης για την εν λόγω ένσταση, η οποία έχει εκ νέου προγραμματιστεί για την Πέμπτη 16 Ιουνίου.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις