ΣΠΑΡΤΗ. Με 4 αθλητές εκπροσωπήθηκε ο στίβος του Σπαρτιατικού ΓΣ, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ 18 που πραγματοποιήθηκε 18 - 19/6/2022 στο Βόλο.

  • 2ος ο Μανωλόπουλος στο ύψος

Ο Γιώργος Μανωλόπουλος πέταξε κυριολεκτικά πάνω από το 1.94μ στο άλμα εις ύψος, κατακτώντας τη 2η θέση στο βάθρο των νικητών εξασφαλίζοντας παράλληλα τη συμμετοχή του στη διεθνή συνάντηση Ελλάδα - Κύπρος με τα χρώματα της Εθνικής!

  • Στον τελικό των 100 μ. ο Σταματάκος, στους παμπαίδες

Ο παμπαίδας Κωνσταντίνος Σταματάκος πέρασε στον τελικό των 100μ «..και απέδειξε ότι μπορεί να συναγωνιστεί επάξια τους μεγαλύτερους σε ηλικία παίδες συναθλητές του», κάνοντας τον σπουδαίο χρόνο 11"21, κατακτώντας έτσι την 9η θέση.

  • Τελικός 100 μ. εμπόδια και ατομικό ρεκόρ για την Κοντοέ

Η Μαργαρίτα Κοντοέ που πριν λίγες εβδομάδες ανέβηκε στο βάθρο των νικητών στο αγώνισμα του Επταθλου, αγωνίστηκε σε αυτή τη διοργάνωση στα 100 μ εμπόδια και περνώντας στον τελικό έκανε νέο ατομικό ρεκόρ στα 15"00, κατακτώντας έτσι τη 15η θέση!

  • Νέο ατομικό ρεκόρ η Δεμιράλη

Η Ευαγγελία Δεμιράλη, πρώτη χρονιά στην κατηγορία των Κορασίδων συμμετείχε στα 200μ. Έκανε νέο ατομικό ρεκόρ στα 26"84 «…χωρίς όμως να μπορέσει να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό!!»

«Συγχαρητήρια, για όλους τους αθλητές του τμήματος στίβου. Μας κάνατε περήφανους!!!», λένε από το Τμήμα Στίβου του Σπαρτιατικού

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις