ΜΑΝΗ. Με τις καλύτερες εμπειρίες και μια μεγάλη διάκριση επιστρέφουν τα Μανιατόπουλα που συμμετείχαν στους «Ολυμπιακούς Αγώνες του Ισραήλ», που διεξήχθησαν την Τρίτη 9 Μαΐου 2023 στην πόλη Νετάνυα.

Οι μικροί αθλητές του Δήμου Ανατολικής Μάνης κατέκτησαν την 3η θέση στο Ποδόσφαιρο 5Χ5 και η ομάδα της καλαθοσφαίρισης 3Χ3 αντίστοιχα την 4η θέση.

Τα παιδιά συμμετείχαν στη δράση μετά από επίσημη πρόσκληση του Υπουργείου Αθλητισμού του Κράτους του Ισραήλ κι εκτός των αθλητικών δραστηριοτήτων απήλαυσαν και περιήγηση σε πολλά σημαντικά ιστορικά και πολιτιστικά σημεία της χώρας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δήμος Ανατολικής Μάνης ήταν ο μόνος Δήμος από την Ελλάδα που συμμετείχε στη διοργάνωση και «θα συνεχίζει να στηρίζει τη συμμετοχή σε μεγάλες διοργανώσεις του εξωτερικού που έχουν στόχο την προβολή του αθλητισμού του Δήμου και την εξέλιξη των νεαρών αθλητών μας».

Τους νεαρούς αθλητές συνόδευσαν οι προπονητές τους κ.κ. Γεώργιος Μαστοράκος και Xαρίλης Τζανετάκος, ως εκπρόσωπος του Δήμου o Αντιδήμαρχος κ. Γεώργιος ΚαπασούρηςΣεψάκος, ο κ. Σωτήρης Πουλικόγιαννης και γονείς.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις