Για 4 άτομα. Προετοιμασία 10 λεπτά. Ψήσιμο 20 λεπτά.

Υλικά

1 κιλό φιλέτο μοσχαρίσιο «Φάρμα Παπαδόπουλου»

½ φλιτζάνι ελαιόλαδο

2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα

½ κουταλάκι θυμάρι

1 κουταλάκι πιπέρι μαύρο και πράσινο σε κόκκους

1 φλιτζάνι κρασί λευκό

Αλάτι.

Πιπέρι.

Παρασκευή

Κόβετε το κρέας σε φέτες και το βάζετε σε μια πιατέλα. Το αλείφετε με λίγο λάδι και το πασπαλίζετε με αλάτι και πιπέρι.

Αλείφετε ένα αντικολλητικό τηγάνι με λάδι και, μόλις κάψει, βάζετε το κρέας και το ψήνετε, μέχρι να ροδίσει και από τις δύο πλευρές. Το βάζετε σε πιατέλα.

Ρίχνετε στο τηγάνι το υπόλοιπο λάδι, τα κρεμμύδια, το πιπέρι, το θυμάρι, τα σοτάρετε λίγο και προσθέτετε το κρασί. Τα βράζετε για 5 λεπτά και ρίχνετε το κρέας. Αφήνετε για λίγο και αποσύρετε το τηγάνι από τη φωτιά. Σερβίρετε σε πιατέλα το κρέας με τη σάλτσα του.

Κάτι ακόμη

Καλό είναι να μη γυρίζετε ο κρέας πολλές φορές κατά το ψήσιμο. Το ιδανικό είναι να το γυρίζετε δύο φορές, προσέχοντας να μην το τρυπήσετε γιατί χάνει τους χυμούς του.

Φάρμα Παπαδόπουλου

Παραγγελίες φθάνουν καθημερινά στην πόρτα σας με την φρεσκάδα της Φάρμας. Καθημερινές και αργίες.

Τηλέφωνο: 69 88 99 78 21

Στο γραφικό Καστόρι Κρεοπωλείο «Φάρμα Παπαδόπουλου» (τηλ 2731057128)

Facebook: Φάρμα Γ. Παπαδόπουλος

E-mail: farmapapadopoulou@gmail.com