Αν κάνατε πρόσφατα το μεγάλο βήμα και αρχίσατε μια δική σας επιχείρηση που δραστηριοποιείται στο real estate το πιο πιθανό είναι πως ένα από τα πράγματα που έχετε συνεχώς στο μυαλό σας είναι το πώς θα αναπτύξετε περισσότερο την επιχείρησή σας. Πώς η επένδυσή σας θα αποφέρει καρπούς. Αλλά και πώς θα εδραιωθείτε στην αγορά.

Μερικοί τρόποι τους οποίους μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αναπτυχθείτε περισσότερο και να οδηγηθείτε στην επιτυχία είναι οι παρακάτω.

Πώς να αναπτυχθείτε και να πετύχετε

  1. Αξιολογείστε τον εαυτό σας

Για αρχή, αξιολογείστε τον εαυτό σας για να δείτε πού βρίσκεστε αυτήν τη στιγμή. Σκεφτείτε το αν οι στόχοι σας είναι ρεαλιστικοί, τι πρόοδο έχετε κάνει μέχρι τώρα, σε ποια πράγματα είστε καλύτεροι και σε ποια υστερείτε. Υπολογίστε επίσης το budget σας και αν χρειάζεται να κάνετε περικοπές (ειδικά αν θέλετε να επεκτείνετε τις δραστηριότητές σας). Να θυμάστε πως χρειάζεστε στρατηγικές που σας φέρνουν leads, οπότε ό,τι λειτουργεί πρέπει να το διατηρήσετε.

  1. Διαχείριση χρόνου

Η σωστή διαχείριση χρόνου είναι το κλειδί για να πετύχετε ως μεσίτης. Προκειμένου να κάνετε σωστή διαχείριση πρέπει να κατανείμετε σωστά τις καθημερινές σας εργασίες και να μην σπαταλάτε χρόνο σε tasks που μπορούν να γίνουν αυτοματοποιημένα. Γι’ αυτό και πρέπει οπωσδήποτε να επενδύσετε στο επόμενο για την επιχείρησή σας…

  1. Επιλέξτε ένα σύστημα CRM

Επιλέξτε ένα σύστημα CRM μέσω του οποίου θα διαμορφώσετε το πρόγραμμά σας και θα οργανωθείτε. Το μεσιτικό πρόγραμμα https://www.e-agents.gr/el-gr/ProducerCRM.html E-agents μπορεί να σας εξυπηρετήσει τόσο σε ό,τι αφορά την οργάνωσή σας, όσο και στην αυτοματοποίηση των διαδικασιών που σας κάνουν να χάνετε χρόνο. Μεταξύ άλλων το μεσιτικό πρόγραμμα E-agents δημιουργεί αυτόματα τις καταχωρήσεις σας (με βάση τα στοιχεία που δίνετε για τα ακίνητα) σε αξιόπιστες ιστοσελίδες, ενώ μέσω του Campaigner μπορείτε να αποστείλετε μαζικά emails (ή Fax ή SMS) σχετικά με τα ακίνητά σας σε υποψήφιους πελάτες. Επίσης, μέσω του Share platform μπορείτε να δείτε τι ακίνητα διαθέτουν οι συνάδελφοί σας που χρησιμοποιούν το E-agents, ώστε να ανταποκριθείτε στο αίτημα κάποιου πελάτη για τον οποίο μπορεί να μην διαθέτετε εσείς ένα ακίνητο.

Note: Η καλή διαχείριση των αιτημάτων των πελατών σας μέσω του CRM θα οδηγήσει και σε μεγαλύτερο loyalty από πλευράς τους.

  1. Δυνατές συνεργασίες

Οι δυνατές συνεργασίες με επαγγελματίες του κλάδου σας είναι κομβικές για να επεκταθείτε. Το word-of-mouth και οι συστάσεις είναι πολύ σημαντικές για να εδραιωθείτε στο χώρο σας και για να σας εμπιστευθεί περισσότερος κόσμος. Αντίστοιχα, μπορεί οι γνώσεις ορισμένων ανθρώπων που βρίσκονται στο χώρο περισσότερο καιρό σε σχέση με εσάς να σας βοηθήσουν να βελτιωθείτε. Επίσης, μπορεί οι νέοι σας συνεργάτες να σας λύσουν τα χέρια σε πάρα πολλές περιπτώσεις. Με την κατάλληλη βοήθεια σίγουρα θα πετύχετε πολύ πιο εύκολα.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις