ΕΛΛΑΔΑ. Πιο συγκεκριμένα θα έχουμε δύο το επόμενο διάστημα. Η μία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου στις 14:00 στο Πάρκο Ελευθερίας, ενώ η άλλη μία μέρα μετά τη Δευτέρα (14/2) στο Υπουργείο Υγείας.

«Όλο μαζί για την ελευθερία και τη δημοκρατία» και «όχι στις υποχρεωτικότητες, στα πιστοποιητικά υγειονομικών φρονημάτων και την ιδιωτικοποίηση της υγείας», είναι μερικά από τα συνθήματα που θα φωνάξουν οι υγειονομικοί.

Η Λακωνία δίνει το παρόν

Οι Ανεξάρτητοι Πολίτες Λακωνίας κατά του Υποχρεωτικού Εμβολιασμού και οι Υγειονομικοί σε αναστολή της Λακωνίας, απευθύνουν κάλεσμα συμμετοχής στην πανελλαδική κινητοποίηση κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού, την Κυριακή 13/2, στο Πάρκο Ελευθερίας, στην Αθήνα (14:00)

Οι Ανεξάρτητοι Πολίτες Λακωνίας κατά του Υποχρεωτικού Εμβολιασμού, σε πλήρη συνεργασία με τους Υγειονομικούς σε αναστολή της Λακωνίας, όπως ενημέρωσαν, θα συμμετάσχουν στην Πανελλαδική συγκέντρωση των Υγειονομικών κατά της Υποχρεωτικότητας που πραγματοποιείται την Κυριακή 13/2 στο Πάρκο Ελευθερίας στην Αθήνα (14:00) αλλά και στην πορεία που θα ακολουθήσει προς το Σύνταγμα.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις