ΜΑΓΝΗΣΙΑ. Oργή και αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση ότι άγνωστος/οι στα Μελισσάτικα Μαγνησίας τοποθέτησε/αν έντεκα σκυλάκια μέσα σε μία γλάστρα ώστε να πεθάνουν από ασφυξία.

Τα ζώα εντοπίστηκαν στο βουνό, σε δύσβατη περιοχή στα Μελισσάτικα, και είχαν ακόμα κλειστά τα μάτια τους, γεγονός που δείχνει ότι είναι ακόμα νεογέννητα.

Τα βρήκε μία γυναίκα που φροντίζει πολλά ζώα και τοπική Φιλοζωϊκή ζητά βοήθεια από ιδιώτες ώστε να φιλοξενηθούν τα κουτάβια, όπως αναφέρει το gegonota.news

Κουτάβια πεταμένα σε ποτάμι

Τον περασμένο Οκτώβριο, και πάλι στην Μαγνησία, εντοπίστηκαν νεογέννητα σκυλάκια πεταμένα σε ποτάμι, αυτή τη φορά.

Συγκεκριμένα, άγνωστοι πέταξαν επτά κουτάβια σε ένα ποτάμι στην περιοχή του Αλμυρού. Για καλή τους τύχη, τα εντόπισε ένας φιλόζωος που άκουσε το κλάμα τους και κατάφερε να τα σώσει πριν πνιγούν.

Τη νέα κτηνωδία αποκάλυψε η Φιλοζωική Ομάδα Βόλου με ανάρτησή της στην οποία ανέφερε ότι «ο σωτήρας ταΐζει με μπιμπερό τα νεογέννητα, που είναι πέντε θηλυκά και δυο αρσενικά και δεν έχουν καλά – καλά ανοίξει τα ματάκια τους».

Όμως, τα σκυλάκια είναι πολλά και δυσκολεύεται να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της φροντίδας τους, γι’ αυτό καλεί όποιον μπορεί να βοηθήσει αναλαμβάνοντας να υιοθετήσει κάποιο από αυτά.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις