ΛΑΚΩΝΙΑ. Ο Στέφανος Χίος είναι ζωντανός για να μπορεί, σήμερα, να ισχυρίζεται ότι υπήρχαν εντολείς πίσω από την απόπειρα δολοφονίας του. Ο Σπαρτιάτης δημοσιογράφος – εκδότης, φέρεται να να υπήρξε στόχος οργανωμένου σχεδίου των υψηλότερα ιστάμενων στη χώρα.

Θα σημειώσουμε για όσους δεν το γνωρίζουν ο Στέφανος Χίος είναι πτυχιούχος των Πολιτικών Επιστημών της Νομικής και φοιτούσε, έντονη παρουσία, την εποχή που σημερινοί υπουργοί κρύβονταν στα καφέ της Σόλωνος και της Σίνα όταν έρχονταν, ακόμα και στα χέρια οι Δαπίτες και του Πασπίτες. Αργότερα ακολούθησε μια πορεία έντονης αντιπαράθεσης και ρήξης με ότι αποτελεί κομματικό σύστημα. Πριν από την φυσική δολοφονία του Στέφανου Χίου επιχειρήθηκε η δολοφονία του χαρακτήρα του.

Σήμερα ο δημοσιογράφος – εκδότης, Στέφανος Χίος, που συχνά μας ταράζει με το ρηξικέλευθο και αθυρόστομο, φαίνεται να είναι στόχος ενός συστήματος. Είτε συμφωνεί, είτε διαφωνεί κανείς με την γραμμή, τακτική και στόχευση του Στέφανου Χίου, δεν μπορεί να μην στέκεται δίπλα του, όταν αποκαλύπτει ότι ήταν (κι ενδεχομένως) είναι στόχος πληρωμένων δολοφόνων.

https://www.makeleio.gr/

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις