ΚΑΤΕΡΙΝΗ. Μία τραγωδία σημειώθηκε το Σάββατο στην Κατερίνη, όπου μια 38χρονη μητέρα τριών παιδιών βρήκε φριχτό θάνατο, καθώς απανθρακώθηκε στο αυτοκίνητό της. Το όχημα για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους τυλίχθηκε στις φλόγες.

Το αυτοκίνητο ήταν εν κινήσει σε κεντρικό δρόμο και κοντά σε παιδότοπο, όταν η γυναίκα αντιλήφθηκε καπνούς. Προσπάθησε να βγει, όμως εκείνη την ώρα κάτι συνέβη. «Μόνο η ίδια και ο Θεός ξέρουν», είπε χαρακτηριστικά ο τραγικός πατέρας της.

Ο κόσμος πλησίασε το όχημα με πυροσβεστήρες για να σβήσει τη φωτιά, άνοιξαν την πόρτα του οδηγού και εκεί είδαν τη γυναίκα απανθρακωμένη μέσα στο αυτοκίνητο.

«Μια απόσταση στα 50 – 60 μέτρα μέσα στον καπνό, σταμάτησε εδώ, χτυπάει στον κάδο όπως βλέπετε εκεί, ανοίγει η πόρτα του οδηγού, τρέχει ο γιος μου να την τραβήξει τη γυναίκα κι εκείνη την ώρα έγινε το παρανάλωμα και δεν μπορούσε να κάνει τίποτα, δυστυχώς», είπε αυτόπτης μάρτυρας. «Προσπάθησαν τα παιδιά να την τραβήξουν αλλά το αυτοκίνητο είχε ήδη πάρει φωτιά».

«Δεν ξέρουμε πώς έγινε, απλά κάηκε. Το αυτοκίνητο δεν είχε παρουσιάσει βλάβη. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε πώς έγινε. Απλά πήγε στη δουλειά της και έγινε αυτό. Είμαστε όλοι συντετριμμένοι με την απώλεια», είπε ο πατέρας της 38χρονης.

Από την Πυροσβεστική γίνεται προανάκριση για τα αίτια της τραγωδίας.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις