ΜΕΞΙΚΟ. Τραγικό θάνατο βρήκαν μια 33χρονη γυναίκα που έκανε διακοπές και ένας πλανόδιος πωλητής όταν κεραυνοβολήθηκαν σε παραλία στο Μεξικό. Αυτόπτης μάρτυρας κατέγραψε τη στιγμή που ο κεραυνός χτύπησε την Ελβία ντε Ζεσούς, όπως ήταν το όνομα της 33χρονης και τον Φέλιξ Άντρες, το όνομα του άτυχου του πλανόδιου πωλητή. Και τα δύο θύματα ήταν Μεξικανοί.

Το σοκαριστικό βίντεο δείχνει τα θύματα να καταρρέουν στην άμμο καθώς μια γυναίκα κοντά τους άρχισε να ουρλιάζει. Η τραγωδία συνέβη σε μια παραλία στην ακτή του Κεντρικού Ειρηνικού που ονομάζεται Playa Maruata στην πολιτεία Michoacan του Μεξικού. Η γυναίκα πέθανε ακαριαία. Ο άνδρας έλαβε ιατρική βοήθεια στο σημείο και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο ζωντανός, αλλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του λίγο μετά την άφιξή του.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες της TheSun, ανέφεραν ότι ένα τρίτο άτομο τραυματίστηκε αλλά πήρε εξιτήριο την ίδια μέρα μετά τη νοσηλεία στο νοσοκομείο. Το βίντεο, που τράβηξε ένας άλλος παραθεριστής – ο οποίος βιντεοσκοπούσε την επερχόμενη καταιγίδα – έδειχνε ότι η γυναίκα χτυπήθηκε πρώτα και ακολούθησε ο άντρας που ήταν μπροστά της.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις