ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Ο θάνατος της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη, έχει συγκλονίσει τόσο τους γείτονές της, όσο και τους στενούς συγγενείς της. Ο πατέρας και τα αδέρφια της, πίστευαν πως η νεαρή ζούσε με τον κατά 30 χρόνια μεγαλύτερο σύντροφό της, στην Κέρκυρα. Αυτό τους έλεγαν και οι δύο κάθε φορά που μιλούσαν. Όταν το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης 25 Οκτωβρίου, ο 55χρονος τηλεφώνησε στον πατέρα της αδικοχαμένης κοπέλας για να του μεταφέρει την τραγική είδηση και την εκτίμηση πως το κακό οφείλεται σε ηλεκτροπληξία αποκαλύφθηκε η αλήθεια. Ο σύντροφός της, τονίζει στο newsit.gr πως το ζευγάρι είχε αποφασίσει από κοινού να λέει ψέματα.

«Δεν με ήθελαν και για να μην ενοχλούν την Ειρήνη αποφασίσαμε να τους πούμε ότι ζουμε στην Κέρκυρα» είπε στο newsit.gr και συνέχισε: «αν τους λέγαμε ότι μέναμε στη Θεσσαλονίκη, θα έρχονταν και θα την ενοχλούσαν. Η Ειρήνη δυστυχώς πέθανε όπως φαίνεται από ηλεκτροπληξία».

Ο 55χρονος σύντροφος της αδικοχαμένης κοπέλας, εξηγεί πως όταν επέστρεψε από τα ψώνια εκείνο το μεσημέρι βρήκε την κοπέλα νεκρή στο μπάνιο. «Μπήκα στο διαμέρισμα και είδα τον γάτο που είχαμε φοβισμένο. Την είδα νεκρή μέσα στο μπάνιο και το ρεύμα τίναξε και εμένα για λίγο. Σώθηκα επειδή φορούσα παπούτσια» μας αναφέρει.

Σύμφωνα με τον ίδιο το σπίτι δεν είχε ρελέ. Η 24χρονη μπήκε για μπάνιο με ανοιχτό το θερμοσίφωνα, όπως έχει πει από την πρώτη στιγμή ο 55χρονος. «Όταν μπήκα στο σπίτι το μυαλό μου, δεν πήγε στο κακό. Πήγα αρχικά στην κουζίνα και την φώναξα. Αμέσως μετά μπήκα στο μπάνιο και την είδα νεκρή. Άρχιζα να φωνάζω για βοήθεια. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να επαναφέρουμε την Ειρήνη.»

Ο σύντροφός της, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό μία φωτογραφία με μαύρη κορδέλα και έγραψε: «Καλό παράδεισο αγάπη μου». Η Ειρήνη όπως ανέφερε στο newsit.gr, ήταν το άλλο του μισό. Η γυναίκα που ερωτεύτηκε και τον βοήθησε να μάθει καλύτερα ελληνικά. Η κοπέλα που ήταν τα πάντα για εκείνον.

Τι λέει ο πατέρας της 24χρονης

«Η κόρη μου στις 27 Οκτωβρίου (σήμερα) θα είχε γενέθλια. Έστειλα το παιδί μου κατάγερο και το παίρνω πεθαμένο. Είναι πολύ τραγικό. Η Ειρήνη μου ήταν η αδυναμία μου. Έχω τρία παιδιά αλλά ήταν η πιο μικρή και της είχα αδυναμία.

Δε μπορώ να καταλάβω τι έγινε, μου το είπε ο σύντροφος της από το τηλέφωνο. Θα πρέπει να δούμε αν είναι πραγματικά έτσι όπως τα λέει αυτός. Μου έδειχνε ότι την αγαπούσε πάρα πολύ, δε ξέρω όμως πως μπορεί να ήταν μέσα στο σπίτι όταν ζούσαν οι δύο τους. Μου είπε ότι έφυγε από το σπίτι για να πάρει τροφή για τις γάτες και επέστρεψε περίπου 20 λεπτά αργότερα και τη βρήκε μέσα στο μπάνιο ξαπλωμένη και μελανιασμένη».

Με τον σύντροφο της είχαν πολύ μεγάλη διαφορά ηλικίας, πάνω από 30 χρόνια. Γνωρίστηκαν στην Έδεσσα όταν η κόρη μου ήταν 17-18 ετών. Κάθε πατέρας σκέφτεται το κακό. Δε μπορεί η Ειρήνη να έφυγε γερή από το σπίτι, να την πάρει να μείνει μαζί του και να μου την στείλει πεθαμένη. Αυτό είναι που με τρώει. Δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας.

Μου είπε απίστευτα πράγματα, ηλεκτροπληξία, καρδιά, εμβόλια, εγώ πως να τον πιστέψω; Ούτε γιατρός είμαι, ούτε πόρισμα μπορώ να βγάλω, με αυτό θα ασχοληθεί ο ιατροδικαστής. Δε ξέρω γιατί μου έκρυβε ότι είναι Θεσσαλονίκη, ίσως να μην ήθελε εμάς για κάποιον λόγο. Μιλούσαμε μέχρι αργά πριν δύο ημέρες με το κορίτσι μου. Φαινόταν μια χαρά, δε την προβλημάτιζε τίποτα». Δείτε παρακάτω, το χθεσινό ρεπορτάζ της εκπομπής Live News.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις