ΗΠΑ. Συνήθως, η «επίσκεψη» μίας και μόνο κατσαρίδας σε ένα σπίτι είναι αρκετή για να φέρει τα πάνω κάτω -πόσω μάλλον η…φιλοξενία 100 κατσαρίδων στον προσωπικό χώρο κάποιου για έναν ολόκληρο μήνα.

Αν το παραπάνω σενάριο σας φαίνεται περίεργο, μία εταιρεία στην Βόρεια Καρολίνα στις ΗΠΑ ψάχνει από 5 έως 7 νοικοκυριά για να απελευθερώσει σε κάθε ένα από αυτά τα σπίτια 100 κατσαρίδες. Η ανταμοιβή; 2.000 δολάρια σε κάθε συμμετέχοντα.

Το πείραμα διεξάγεται από την εταιρεία απεντόμωσης Pest Informer προκειμένου να δοκιμαστούν νέες τεχνικές καταπολέμησης των εντόμων και θα διεξαχθεί σε διάστημα 30 ημερών σε κάθε σπίτι. Όσοι διαμένουν στο εκάστοτε σπίτι, θα πρέπει να δώσουν επίσης άδεια στην εταιρεία να κινηματογραφήσει την διαδικασία.

«Όσο η τεχνολογία προχωράει, ψάχνουμε πάντα για τον νεότερο και καλύτερο τρόπο να ξεφορτωθούμε τα έντομα (και κυρίως τις κατσαρίδες)», αναφέρει σε δήλωσή της η ίδια η εταιρεία.

Σύμφωνα με το pestworld.org, η αμερικανική κατσαρίδα (την οποία αφορά και το παραπάνω πείραμα) είναι ο μεγαλύτερος τύπος κατσαρίδας που υπάρχει στις Ηνωμένες Πολιτείες και ένα από τα βασικά είδη που παρασιτούν.

Με πληροφορίες από το People.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις