ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ. Στο προσκήνιο επανέρχεται η υπόθεση της μυστηριώδους εξαφάνισης του Peter Christofidis από το Cheltenham, πριν από 40 χρόνια.

Πιο συγκεκριμένα, οι ντετέκτιβ της Μονάδας Εγκληματολογικών Ερευνών του Moorabin απευθύνουν νέα έκκληση προς το κοινό, για πληροφορίες σχετικά με την ανεξιχνίαστη υπόθεση.

Ο 28χρονος τότε, ομογενής, εντοπίστηκε για τελευταία φορά στην οδό Cameron του Cheltenham στις 14 Μαρτίου 1983, ενώ το τελευταίο όχημα που εθεάθη να οδηγεί ήταν ένα Volkswagen Beetle, το οποίο βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στο Calder Highway κοντά στην περιοχή Ouyen, λίγες ημέρες αργότερα.

Peter-Christofidi-2.jpg
Ο Peter Christofidis ήταν 28 ετών όταν εξαφανίστηκε. Φώτο: Supplied/Victoria Police

Παρά τις εκτενείς έρευνες της Αστυνομίας στη γύρω περιοχή, δεν εντοπίστηκε κανένα ίχνος του Peter, ενώ οι ερευνητές έδωσαν στη δημοσιότητα δύο εικόνες του αγνοούμενου άνδρα, με την ελπίδα να παρακινήσουν οποιονδήποτε έχει πληροφορίες να επικοινωνήσει άμεσα.

Ο Peter θα ήταν τώρα 67 ετών και η οικογένεια και οι φίλοι του αναζητούν απεγνωσμένα στοιχεία που μπορεί να ρίξουν φως στην υπόθεση της μυστηριώδους εξαφάνισης.

Η Αστυνομία καλεί όποιον μπορεί να έχει πληροφορίες για το πού βρίσκεται ο Peter Christofidis να επικοινωνήσει με το Crime Stoppers στο 1800 333 000 ή να υποβάλει διαδικτυακά εμπιστευτική αναφορά στη διεύθυνση www.crimestoppersvic.com.au.

Ο «Νέος Κόσμος» απευθύνει, επίσης, έκκληση σε όποιον έχει την οποιαδήποτε πληροφορία, όσο μικρή ή ασήμαντη και αν φαίνεται, να προσέλθει και να βοηθήσει στην έρευνα.

Η βοήθειά σας μπορεί να είναι το κλειδί για να μπορέσουν επιτέλους οι φίλοι και η οικογένεια του Peter να μάθουν τι συνέβη στον άνθρωπό τους.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις