ΓΑΛΛΙΑ. Αντιδράσεις προκάλεσε μια Γαλλίδα πολιτικός, καθώς την κατηγορούν ότι παραπλάνησε τους ψηφοφόρους με την αφίσα προεκλογικής εκστρατείας της.

Ο λόγος της παραπλάνησης είναι το υπερβολικό photoshop που έχουν υποστεί οι φωτογραφίες της Juliette de Causans στην αφίσα της, η οποία κατεβαίνει υποψήφια στις εκλογές της Γερουσίας στη Γαλλία αυτόν τον μήνα.

Σύμφωνα με την Telegraph, στην αφίσα είναι μια άλλη Juliette, με αισθητά πιο φωτεινό δέρμα, με ίσια δόντια και μαλλιά και εν τέλει έναν διαφορετικό άνθρωπο ακόμα και από αυτόν που παρουσιάζει η ίδια στο Instagram.

H ίδια παραδέχτηκε ότι βελτιστοποίησε την εμφάνισή της, υποστηρίζοντας ότι είναι πιο πιθανό να ενισχύσει τον σκοπό του κόμματός της να υποστηρίξει την Ευρώπη και το περιβάλλον.

https://www.instagram.com/p/BsQlKZGhNI9/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Παραπλανάτε τους ψηφοφόρους με τη φωτογραφία της προεκλογικής σας εκστρατείας. Είναι αξιολύπητο, δεν σας ψηφίζω πια. Αξίζουμε κάτι καλύτερο», έγραψε ένας χρήστης στον λογαριασμό της στο Instagram.

Υπερασπιζόμενη τη χρήση ρετουσαρισμένων εικόνων, η πολιτικός δήλωσε ότι «είναι δικαίωμά μου ως υποψήφια να έχω μια όμορφη φωτογραφία. Τα μαλλιά, το μακιγιάζ και ο φωτισμός, δεν είναι το ίδιο πράγμα».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις