ΚΟΣΜΟΣ. Mόλις σκεφτόμαστε ευρωπαϊκές πόλεις κατευθείαν το μυαλό μας να ταξιδεύει στις πιο γνωστές και λαοφιλείς, όπως είναι το Παρίσι, η Ρώμη και η Βαρκελώνη, παραβλέποντας καμία φορά τις ομορφιές της χώρας μας.

Γεγονός που το αποδεικνύει η παρακάτω λίστα με τις 15 πιο γραφικές πόλεις της Ευρώπης, σύμφωνα με το CNN, η οποία μεταξύ άλλων περιλαμβάνει και μια ελληνική. Έναν must καλοκαιρινό, αλλά και χειμερινό προορισμό, τόσο για τους Έλληνες, όσο και για τους τουρίστες.

Αναφερόμαστε φυσικά στο πανέμορφο Ναύπλιο που τα σοκάκια και η «βαριά» ιστορία του, κερδίζουν ακόμα και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη. Tο Μπούρτζι που δεσπόζει στη μέση της θάλασσας τραβάει αμέσως την προσοχή και η πόλη του Ναυπλίου μαγεύει με τη γραφικότητά της. Αυτοί και άλλοι πολλοί λόγοι συνιστούν την πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδας έναν από τους ιδανικότερους και παντώς καιρού προορισμούς.

Ας δούμε εικόνες από τις ομορφότερες πόλεις της Ευρώπης

Giethoorn - Ολλανδία, Guimarães – Πορτογαλία, Roscoff – Γαλλία, Mostar – Βοσνία/ Ερζεγοβίνη, Clovelly - Ηνωμένο Βασίλειο, Korčula – Κροατία, Piran – Σλοβενία, Reine,- Νορβηγία. Τη λίστα συμπληρώνει η πόλη Regencos στην Ισπανία, Anghiari στην Ιταλία, Τarnow στην Πολωνία, Dinkelsbühl στη Γερμανία, Kenmare στην Ιρλανδία και Mazara del Vallo στη Σικελία.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις