Τα κιλά είναι άμεσα συνδεδεμένα, με τον τρόπο που βλέπουμε τον εαυτό μας. Μάλιστα, έρευνες έχουν δείξει, ότι τα έξτρα κιλά ρίχνουν την ψυχολογία και σε ένα πιο υποσυνείδητο επίπεδο έχουν την τάση να μας απομονώνουν από τους ανθρώπους γύρω μας. Και εδώ, έρχεται το κομμάτι της διατροφής, να μας ξαναβάλει στο παιχνίδι. Η διατροφή παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία μας.

Γενικά, το φαγητό μας κάνει να νιώθουμε όμορφα. Αυτή η ολοκλήρωση που μας φέρνει μπορεί να είναι καλύτερη από όλες τις άλλες. Τι γίνεται όμως όταν έχουμε την ανάγκη να νιώσουμε αυτή την ολοκλήρωση και πέφτουμε με τα μούτρα; Καταρχάς, το φαγητό γίνεται κατάχρηση, και κατά συνέπεια εκείνα τα ανεπιθύμητα, έξτρα κιλά έρχονται και δε λένε να φύγουν.

Και τι θα γίνει, όμως, αν αλλάξουν οι διατροφικές σας συνήθειες και μπείτε σε πρόγραμμα; Ένα πρόγραμμα διατροφής όχι μόνο μπορεί να βελτιώσει την εξωτερική εικόνα, αφού φέρνει το πολυπόθητο αδυνάτισμα, αλλά έχει και την ικανότητα να σας κάνει να νιώσετε καλύτερα με τον εαυτό σας.

Ελάτε τώρα, ποιος δεν θέλει να βγει το καλοκαίρι στην παραλία με όλη την αυτοπεποίθηση του κόσμου; Και ναι η διατροφή μπορεί να το πετύχει αυτό. Δεν χρειάζεται απαραίτητα να χαθούν τα έξτρα κιλά για να έρθει η αυτοπεποίθηση. Ξεκινώντας ένα πρόγραμμα διατροφής, ας πούμε βάζοντας στη ζωή σας είτε μια πιο υγιεινή διατροφή, είτε τρώτε με βάση μια πιο μεσογειακή διατροφή η ψυχολογία αλλάζει. Να θυμάστε, παλεύετε για εσάς και το είναι σας.

Η διατροφή μπορεί να φέρει την αλλαγή, να σας δώσει τη νέα ζωή που ψάχνεται. Ακόμη και το detox μπορεί να βοηθήσει σε αυτό. Το detox ουσιαστικά, είναι η αποτοξίνωση - ο καθαρισμός - του σώματος. Το detox μπορεί να θεωρηθεί μορφή διατροφής. Και ναι, όταν φύγουν οι τοξίνες και όλα εκείνα τα βλαβερά που “βαραίνουν” τον οργανισμό θα νιώσετε πολύ καλύτερα.

Όλα είναι θέμα ψυχολογίας. Εντάξει στα έξτρα κιλά, υπάρχει ένα περιθώριο για κάτι κληρονομικό από πίσω, όμως κι εκεί η προσπάθεια μπορεί να αλλάξει την ψυχολογία. Δεν πρέπει ψάχνουμε το αδυνάτισμα, για να γίνουμε τα επόμενα μοντέλα στις πασαρέλες, αλλά για να φτιάξουμε την ψυχολογία μας!

Σίγουρα, ένα πρόγραμμα διατροφής μπορεί να ακούγεται δύσκολο. Οι προκλήσεις όμως είναι για να νικούνται! Φτιάχνοντας ένα πρόγραμμα διατροφής το πιο πιθανό είναι εκείνη η βραδινή σοκολατίτσα που κάπως θα έφερνε χαλάρωση μετά από μία κουραστική μέρα να κοπεί. Και τις πρώτες μέρες ο οργανισμός θα την ψάχνει. Όμως μετά από λίγο καιρό όταν η διατροφή θα είναι μέρος της καθημερινότητας, όχι μόνο θα έχετε ξεπεράσει μια κακή συνήθεια, αλλά το πιο βασικό, ΔΕ θα σας λείπει. Σκοπός είναι να φτιάξετε τη ζωή σας, για εσάς, χωρίς να είστε υπόλογοι πουθενά. Αν κάποιες συνήθειες σας κρατάνε πίσω, ας πούμε επειδή σας ρίχνουν την ψυχολογία, γιατί να μην τις αλλάξετε; Και υπάρχει καλύτερος τρόπος από το να κάνετε ένα δώρο στον εαυτό σας, ξεκινώντας μια διατροφή που θα σας χαρίσει εκείνο το παιδικό χαμόγελο και την εφηβική αυτοπεποίθηση που ο καθένας πίστευε ότι θα αλλάξει τον κόσμο;

Η έμπειρη ομάδα ιατρών και διατροφολόγων του Met Cosmetic είναι εδώ για να σας βοηθήσει να κερδίσετε αυτό το στοίχημα, με τη λιγότερη δυνατή ταλαιπωρία και χωρίς να στερηθείτε τις μικρές απολαύσεις που σας φτιάχνουν τη μέρα! Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα!

Κλείστε ένα ραντεβού ενημέρωσης και μιας δωρεάν συμβουλευτικής εδώ ή καλέστε μας στο 2610 224700

Θα μας βρείτε στην Πάτρα: Ερμου 51 & Μαιζώνος στον 4ο Όροφο

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις