Πολλοί θεωρούν την απιστία αιτία διαζυγίου και διάλυσης μιας σχέσης. Φυσικά και μπορεί να είναι, αφού η εμπιστοσύνη στη σχέση κλονίζεται. Έπειτα από αυτή το ζευγάρι αν θέλει να παραμείνει μαζί πρέπει να συζητήσει πολύ και να προσπαθήσει, ώστε πλέον η σχέση να ξεκινήσει με νέες βάσεις.

Ωστόσο, μία γυναίκα, η οποία έμαθε για την απιστία του συζύγου της, δεν θέλησε να μιλήσει μαζί του ξεκάθαρα, ούτε να λήξει αμέσως τον γάμο της. Αντίθετα, συνέχισε να μένει μαζί με τον σύζυγό της, παρά το ότι εκείνος την απάτησε όχι μία αλλά πέντε φορές.

Η ίδια έγραψε την ιστορία της στο reddit. Ο λόγος πίσω από αυτή της την απόφαση προκάλεσε πολύ θετικές αντιδράσεις. Διαβάστε παρακάτω τη μαρτυρία και τα σχόλιά των χρηστών του forum.

«Τον άφησα να με απατήσει, ενώ φτιάχναμε το γραφείο μου στο σπίτι και μετά το έδιωξα», έγραψε αρχικά η γυναίκα, η οποία στη συνέχεια αποκάλυψε πως ήταν μαζί με τον πρώην σύζυγό της για 16 χρόνια, τα 14 παντρεμένοι και απέκτησαν έναν γιο και μία κόρη.

Όπως έγραψε την πρώτη φορά που κατάλαβε πως ο σύζυγό της την απάτησε κατηγόρησε τον εαυτό της, διότι πίστευε πως το πίεζε πολύ να βρει δουλειά, αφού εκείνη την περίοδο ήταν άνεργος. Η ίδια παραδέχεται πως αφού ο άντρας της ήταν η πρώτη της αγάπη, τον συγχώρεσε την πρώτη φορά και δεν ξαναμίλησε για αυτό. Ωστόσο, ο σύζυγος δεν σταμάτησε στη μία φορά.

Η γυναίκα περιέγραψε την ρουτίνα του ζευγαριού στη διάρκεια της πανδημίας, όταν ο σύζυγός της απολύθηκε από τη δουλειά του και το μόνο εισόδημα στο σπίτι το έφερνε πια εκείνη.

«Δούλευα από το σπίτι, όποτε μας το επέτρεπαν και φρόντιζα τα παιδιά, τις δουλειές του σπιτιού και τους λογαριασμούς».

Παρ’ όλα αυτά σύντομα ανακάλυψε πως ο σύζυγός της απατούσα ξανά. «Μία μέρα είδα στο κινητό του μηνύματα από κάποιον Α46. Ήταν γυναίκα. Και ήταν η ερωμένη του. Δεν έκανα τίποτα εκείνη τη στιγμή. Προώθησα απλώς τα μηνύματα το στο κινητό μου και μετά το ξέχασα. Επικεντρώθηκα στη δουλειά μου και απομακρύνθηκα από εκείνον – πράγμα εύκολο, αφού εγώ δούλευα και εκείνος ήταν κολλημένος στο κινητό του».

Η γυναίκα αποκάλυψε επίσης πως έδινε χρήματα στον σύζυγό της για να βγαίνει με τους φίλους του και να ψωνίζει, αφού η δουλειά της πήγαινε πολύ καλά. Όταν, έπειτα από μία φορτισμένη συζήτηση, η γυναίκα ζήτησε από τον άντρα της να βρει δουλειά εκείνος σκέφτηκε έναν τρόπο να είναι κοντά με την ερωμένη του, η οποία ζούσε σε άλλη πόλη.

«Μου είπε πως βρήκε δουλειά σε μια κατασκευαστική για ένα έργο σε μια άλλη πολιτεία που θα διαρκούσε 15 με 20 ημέρες. Ευτυχώς, η δουλειά που είχα ξεκινήσει πήγαινε καλά και οι εργασίες για το γραφείο στο σπίτι είχαν σχεδόν ολοκληρωθεί. Είχα έναν αξιόλογο αριθμό πελατών και ένιωθα έτοιμη. Ένιωθα καλά με τον εαυτό μου. Έτσι, προετοίμασα ένα όμορφο δείπνο, έστειλα τα παιδιά στις γιαγιάδες και του ζήτησα διαζύγιο», έγραψε η γυναίκα, η οποία δεν δίστασε να παραδεχτεί πως «χρησιμοποίησε» τον σύζυγό της για το δικό της καλό.

«Μπορεί να αναρωτιέστε γιατί περίμενα τόσο καιρό, αλλά οφείλω να παραδεχτώ πως είναι καλός πατέρας και ενώ μιλούσε συνέχεια στο κινητό του, βοηθούσε στο σπίτι όσο εγώ δούλευα. Τον χρησιμοποίησα και δεν νιώθω ενοχές».

Όσοι διάβασαν την ιστορία της τής έδωσαν συγχαρητήρια για τη στάση της, ενώ τη θεωρούν πρότυπο ψυχραιμίας.

«Ουάου! Ορίστε η έμπνευσή μου για παρόμοιες μελλοντικές καταστάσεις. Τα πήγες πολύ καλά συγχαρητήρια», έγραψε ένας με έναν άλλο να σημειώνει: «Είμαι πολύ υπερήφανος για εσένα. Χρειάζεται πολύ δύναμη για να παραμείνεις ψύχραιμος και ευγενικός όταν συναισθηματικά καταρρέεις. Συγκρατήθηκες, βρήκες τη σωστή στιγμή και εκτέλεσες άψογα το σχέδιο».

Πηγή: marieclaire.gr

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις