ΚΟΣΜΟΣ. Η δικηγόρος Kate Simons έχει γίνει viral δημοσιεύοντας ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ίδια αποφάσισε να αποκαλύψει τα πέντε επαγγέλματα τα οποία πιστεύει ότι έχουν το υψηλότερο ποσοστό άπιστων ανδρών.

Δικηγόρος διαζυγίων αποκάλυψε τους 5 πιο άπιστους τύπους εργαζομένων

Η δικηγόρος με έδρα την Αριζόνα των ΗΠΑ, έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της στο Instagram: «Θέλω να μοιραστώ μαζί σας τους πέντε πιο άπιστους τύπους εργαζομένων».

https://www.instagram.com/reel/CuImH2mslYp/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σύμφωνα με την ίδια οι πιο άπιστοι είναι:

  • πιλότοι/αεροσυνοδοί
  • άνδρες του στρατού
  • μπάρμαν
  • αστυνομικοί
  • πυροσβέστες

Ωστόσο τα σχόλια κάτω από το επίμαχο βίντεο πήραν «φωτιά» με τους πυροσβέστες να αντιδρούν γράφοντας: «Είμαι γυναίκα πυροσβέστης και θα διαφωνήσω», «τα αδέλφια μου είναι πυροσβέστες και δεν είναι άπιστοι».

Ακόμη, η ίδια δέχτηκε αρνητικά σχόλια καθώς το συμπέρασμα που βγάζει δεν προκύπτει από επιστημονικά στοιχεία και δημιουργεί προβλήματα σε ζευγάρια από εκεί που δεν υπάρχουν : «Βίντεο σαν και αυτά θέτουν αμφιβολίες σε άτομα με αδυναμία σκέψης και με τη σειρά τους δημιουργούν προβλήματα όπου δεν υπήρχαν».

Δικηγόρος διαζυγίων αποκάλυψε τους 5 πιο άπιστους τύπους εργαζομένων

Άλλοι αντέδρασαν υποστηρίζοντας πως δεν παίζει ρόλο το επάγγελμα, αλλά ο χαρακτήρας του κάθε ανθρώπου. «Κοιτάξτε τον χαρακτήρα του ατόμου, όχι το επάγγελμά του».

Μεταξύ άλλων βέβαια υπήρχαν και σχόλια από χρήστες οι οποίοι παραδέχτηκαν ότι πράγματι στο παρελθόν είχαν απατηθεί από πιλότους, στρατιώτες, μπαρμεν, αστυνομικούς και φυσικά πυροσβέστες.

Η δικηγόρος ειδικευμένη στα διαζύγια με παραπάνω από 25 χρόνια πείρας ανεβάζει πολύ συχνά βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στα οποία συμβουλεύει τους σχεδόν 40.000 ακόλουθούς της για νομικά ζητήματα.

Πηγή: bovary.gr

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις