Γνωρίζατε όμως ότι ο τρόπος που κρατάτε το τηλέφωνό σας μπορεί να αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της προσωπικότητάς σας; Πράγματι, ο τρόπος που κρατάτε το τηλέφωνό σας μπορεί να ρίξει φως στα ενδιαφέροντα, τη φύση, τη συμπεριφορά, τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία σας.

Αυτό το τεστ προσωπικότητας εμβαθύνει στη συναρπαστική σχέση μεταξύ της γλώσσας του σώματός σας και του εσωτερικού σας κόσμου. Ανακαλύψτε τι αποκαλύπτει ο τρόπος που κρατάτε το κινητό σας για την προσωπικότητά σας.

Τεστ προσωπικότητας: Πώς κρατάτε το κινητό σας; Δείτε τι αποκαλύπτει για τον χαρακτήρα σας

Κρατάτε το τηλέφωνο με το ένα χέρι και χρησιμοποιείτε τον αντίχειρα του ίδιου χεριού;

Αν κρατάτε το τηλέφωνό σας με το ένα χέρι και χρησιμοποιείτε τον αντίχειρα του ίδιου χεριού, τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς σας αποκαλύπτουν ότι είστε κάποιος που ενσαρκώνει ένα ανέμελο πνεύμα, που ξεχειλίζει από αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση. Οι προκλήσεις της ζωής δεν σας κλονίζουν εύκολα, αντιθέτως, δέχεστε ό,τι έρχεται στον δρόμο σας χωρίς παράπονο. Έχοντας εμπιστοσύνη στις ικανότητές σας, είστε πάντα σε κίνηση, αρπάζοντας κάθε νέα ευκαιρία που περνάει από τον δρόμο σας.

Είστε πρόθυμος να παίρνετε ρίσκα και να βγαίνετε από τη ζώνη άνεσής σας όταν αυτό είναι απαραίτητο. Μάλιστα αυτό είναι που σας βοηθά να πετύχετε τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας. Ωστόσο, μπορεί μερικές φορές να είστε απερίσκεπτοι και θερμοκέφαλοι καθώς επιδιώκετε τους στόχους σας. Επίσης έχετε την τάση να βιάζεστε να κάνετε πράγματα χωρίς να δίνετε ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες.

Κρατάτε το τηλέφωνο και με τα δύο χέρια και χρησιμοποιείτε τον αντίχειρα του ενός χεριού;

Αν κρατάτε το τηλέφωνό σας και με τα δύο χέρια και χρησιμοποιείτε τον ένα αντίχειρα του ενός χεριού, τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς σας αποκαλύπτουν ότι έχετε την τάση να προσεγγίζετε τη ζωή με προσοχή, δίνοντας προτεραιότητα στην αποφυγή κινδύνων έναντι πιθανών απωλειών. Ενσυναισθητικοί και διαισθητικοί, διαθέτετε μια αξιοσημείωτη ικανότητα κατανόησης και αποκρυπτογράφησης των χαρακτήρων των γύρω σας. Η έντονη προσοχή σας στη λεπτομέρεια λειτουργεί ως ασπίδα κατά της εξαπάτησης, βοηθώντας σας να πλοηγείστε στις σχέσεις και τις καταστάσεις με σαφήνεια.

Τηρείτε συγκεκριμένες αρχές και λόγια σοφίας στις πράξεις και τον τρόπο ζωής σας. Είναι σύνηθες οι άνθρωποι να ζητούν τη βοήθειά σας, έλκονται από την προσγειωμένη φύση σας. Η παρουσία σας τείνει να εκπέμπει ηρεμία, παρέχοντας παρηγοριά στους γύρω σας. Δεν είστε οπαδός των δεύτερων ευκαιριών.

Κρατάτε το τηλέφωνο με τα δύο χέρια και χρησιμοποιείτε και τους δύο αντίχειρες;

Αν κρατάτε το τηλέφωνό σας και με τα δύο χέρια και χρησιμοποιείτε και τους δύο αντίχειρες, τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς σας αποκαλύπτουν ότι έχετε υψηλή ενέργεια και ανέμελη φύση. Η ικανότητά σας να αναλύετε γρήγορα τις καταστάσεις και να βρίσκετε σχετικές λύσεις, ανεξάρτητα από το μέγεθος του προβλήματος, αναδεικνύει το κοφτερό μυαλό σας. Ενστερνιζόμενοι την έννοια της “επιβίωσης του ισχυρότερου”, δεν αποφεύγετε τις αλλαγές. Αντιθέτως, διαπρέπειτε στην προσαρμογή και στην επιδέξια διαχείριση διαφόρων απαιτήσεων με ένα ευρύ σύνολο δεξιοτήτων.

Σε κοινωνικά περιβάλλοντα, όπως πάρτι και γιορτές, είστε συχνά η ψυχή της παρέας, εκπέμποντας υψηλή ενέργεια. Αλλάζετε αβίαστα μεταξύ μιας ανέμελης συμπεριφοράς όταν βρίσκεστε κοντά σε παιδιά και μιας πιο σοβαρής και συγκεντρωμένης στάσης κατά τη διάρκεια πνευματικών συζητήσεων. Πιθανόν να σας ελκύει ή να ευδοκιμείτε ήδη σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικούς και απαιτητικούς τομείς, εκτιμώντας απεριόριστα τον χρόνο σας. Υπάρχει ένα κομμάτι του εαυτού σας που αισθάνεται συνεχώς ότι οι 24 ώρες της ημέρας δεν επαρκούν για όλα όσα θέλετε να επιτύχετε.

Τεστ προσωπικότητας: Κρατάτε το τηλέφωνο με το ένα χέρι και χρησιμοποιείτε τον δείκτη του άλλου χεριού;

Αν κρατάτε το τηλέφωνό σας με το ένα χέρι και χρησιμοποιείτε το δείκτη του άλλου χεριού, τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς σας αποκαλύπτουν ότι έχετε υψηλή πνευματική αντοχή και επίπεδο ωριμότητας και σπάνια βιάζεστε να πάρετε αποφάσεις. Προτιμάτε να εξετάζετε προσεκτικά τις επιλογές σας προτού αναλάβετε δράση και δεν επηρεάζεστε εύκολα από τους άλλους. Η σοφία και οι γνώσεις σας συχνά προέρχονται από τις εμπειρίες της ζωής σας, συμβάλλοντας στην ανεπτυγμένη σας αίσθηση διάκρισης. Παραμένετε ψύχραιμοι ακόμη και σε δύσκολες καταστάσεις, όπου άλλοι μπορεί να παραπαίουν.

Η πλούσια φαντασία σας, σε συνδυασμό με τις μοναδικές σας ιδέες και τη δυναμική σας παρουσία, γοητεύει τους γύρω σας. Η αύρα σας αποπνέει αυτοπεποίθηση και δυνατότητες επιτυχίας σε κάθε σας εγχείρημα. Ενώ μπορεί να είστε επιλεκτικοί όσον αφορά τις συναναστροφές και τις φιλίες σας, η ενασχόληση μαζί σας είναι μια ευχάριστη εμπειρία για τους άλλους. Η ικανότητά σας να διεξάγετε ενδιαφέρουσες συζητήσεις και να αφήνετε μια μόνιμη εντύπωση μιλάει για τον χαρακτήρα και τα χαρίσματά σας.

Πηγή: FOXreport.gr

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις