Έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι λέει το σχήμα των νυχιών σας για την προσωπικότητά σας; Σύμφωνα με ορισμένους ειδικούς, το σχήμα των νυχιών σας μπορεί να αποκαλύψει κρυμμένα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας σας. Ορισμένες μελέτες δείχνουν ότι υπάρχει συσχέτιση μεταξύ των διαφορετικών σχημάτων νυχιών και των σχετικών χαρακτηριστικών της προσωπικότητας τους. Με βάση την τελευταία έρευνα για τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας του σχήματος των νυχιών, αυτό το άρθρο διευρευνεί τέσσερις φυσικούς τύπους σχημάτων νυχιών, μακριά νύχια, φαρδιά νύχια, στρογγυλά νύχια, τετράγωνα νύχια και τα χαρακτηριστικά προσωπικότητας που σχετίζονται με το καθένα.

Κάντε το τεστ προσωπικότητας για το σχήμα νυχιών για να μάθετε περισσότερα για τον εαυτό σας!

Αυτό θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε τα δυνατά σας σημεία, τις αδυναμίες σας, τη συμπεριφορά και τη νοοτροπία σας. Είστε καλοί στη λήψη αποφάσεων; Είστε δημιουργικοί και ευφάνταστοι; Παραμένετε ήρεμοι υπό πίεση; Είστε σχολαστικοί και προσανατολισμένοι στη λεπτομέρεια; Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε την προσωπικότητά σας με βάση το σχήμα των νυχιών σας.

1. Κάθετα μακριά νύχια

Είστε δημιουργικοί, ευφάνταστοι, σχολαστικοί και προσανατολισμένοι στη λεπτομέρεια. Έχετε την τάση να είστε ήρεμοι, ανεξάρτητοι και ρεαλιστές. Ο δεξιός σας εγκέφαλος είναι πιο ανεπτυγμένος από τον αριστερό. Είστε και δημιουργικοί και λογικοί. Είναι πιο πιθανό να χρησιμοποιήσετε τη δημιουργικότητά σας σε ορισμένες περιπτώσεις, αλλά μπορείτε επίσης να είστε λογικοί όταν είναι απαραίτητο. Έχετε περισσότερες πιθανότητες να βρείτε μια δημιουργική λύση σε ένα πρόβλημα, αλλά θα μπορούσατε επίσης να αναλύσετε το πρόβλημα λογικά και να βρείτε μια λύση που να είναι ταυτόχρονα δημιουργική και πρακτική.

Είστε συνήθως ήρεμοι και ευδιάθετοι, αλλά μερικές φορές καταπιέζεστε, κάτι που σας κάνει χάνετε την ψυχραιμία σας. Μπορείτε να διαχειριστείτε το άγχος και την ένταση στην καθημερινή σας ζωή, αλλά εάν έρθετε αντιμέτωποι με μια ξαφνική και απροσδόκητη αλλαγή μπορεί να φανείτε ανίκανοι να τη διαχειριστείτε. Είστε συχνά πολύ ευαίσθητοι και επηρεάζεστε εύκολα από το περιβάλλον σας.

Είστε περήφανοι για τη δουλειά σας. Ό,τι κι αν κάνετε, στοχεύετε να δώσετε το 100% καλύτερο. Συχνά είστε πολύ καλοί στο να δίνετε προσοχή στις πιο μικρές λεπτομέρειες και ταυτόχρονα καλοί στο να βλέπετε τη μεγάλη εικόνα. Είστε σε θέση να βρείτε νέες ιδέες και λύσεις, εκφράζεστε μέσα από την τέχνη ή τη γραφή. Συχνά σας θεωρούν ταπεινό και προσγειωμένο ενώ είστε καλοί στο να παίρνετε αποφάσεις που είναι προς το συμφέρον σας.

2. Πλατιά ορθογώνια νύχια

Είστε άμεσοι ή ανοιχτόμυαλοι, εκφραστικοί, αξιόπιστοι, χαρισματικοί και έχετε έντονη αίσθηση ευθύνης. Συχνά θεωρείτε ότι είστε άμεσοι και ανοιχτόμυαλοι επειδή έχετε μια ισχυρή αίσθηση αυτοπεποίθησης. Δεν φοβάστε να πείτε τη γνώμη σας, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να πάτε κόντρα στο πλήθος. Είστε επίσης πάντα πρόθυμοι να ακούσετε νέες ιδέες, ακόμα κι αν είναι διαφορετικές από τις δικές σας. Αυτό σας κάνει έναν εξαιρετικό συνομιλητή και συνεργάτη. Συνήθως έχετε μια χαρισματική ατμόσφαιρα. Έχετε έναν τρόπο να κάνετε τους ανθρώπους να αισθάνονται άνετα. Συνήθως είστε εξαιρετικοί στη δικτύωση και τη δημιουργία σχέσεων. Μπορεί επίσης να είστε εξαιρετικοί στο να επηρεάζετε άλλους.

Επίσης, συχνά θεωρείστε εκφραστικοί επειδή δεν φοβάστε να δείξετε τα συναισθήματά σας. Μπορεί να είστε καλοί στο να διαβάζετε τα συναισθήματα των άλλων, κάτι που σας κάνει εξαιρετικούς ακροατές. Οι άνθρωποι σας εμπιστεύονται λόγω της αξιόπιστης φύσης σας. Πάντα να ακολουθείτε τις δεσμεύσεις σας, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι καταβάλλετε επιπλέον προσπάθεια. Ωστόσο, μπορεί επίσης να θεωρηθεί ότι είστε υπερβολικά εκφραστικοί ή πολύ συναισθηματικοί. Ωστόσο, αυτά τα χαρακτηριστικά μπορούν επίσης να θεωρηθούν θετικά, ανάλογα με την κατάσταση ή το άτομο που εμπλέκεται.

Έχετε επίσης έντονο αίσθημα ευθύνης, είστε οργανωμένοι και αποτελεσματικοί. Φροντίζετε πάντα ότι η δουλειά σας να γίνεται στο μέγιστο των δυνατοτήτων σας και είστε πάντα πρόθυμοι να κάνετε κάτι παραπάνω για να το πετύχετε. Είστε επίσης καλοί στην ανάθεση καθηκόντων και στη διαχείριση μεγάλων έργων, γεγονός που σας κάνει εξαιρετικό ηγέτη ή παράδειγμα προς μίμηση. Είστε επίσης καλοί στη διαχείριση του χρόνου και των πόρων σας.

3. Στρογγυλά νύχια

Είστε ήρεμοι και συγκεντρωμένοι. Δεν αγχώνεστε εύκολα. Έχετε την τάση να παίρνετε τα πράγματα χαλαρά. Μπορεί επίσης να είστε περίεργοι γιατί κάνετε ερωτήσεις και αναζητάτε νέες πληροφορίες. Αυτό σας κάνει σπουδαίο μαθητή. Επίσης, σας αρέσει να παρακολουθείτε τις τελευταίες τάσεις και νέα. Είστε αρκετά ανθεκτικοί. Μπορείτε να σηκωθείτε πίσω από τις πτώσεις. Είστε πάντα σε θέση να βρείτε έναν τρόπο να προχωρήσετε. Είστε πολύ αισιόδοξοι γιατί βλέπετε το ποτήρι μισογεμάτο.

Μπορεί επίσης να είστε γενναιόδωροι και προσεκτικοί, να βάζετε τις ανάγκες των άλλων πάνω από τις δικές σας. Μερικές φορές, μπορεί να θεωρηθεί ότι είστε πολύ παθητικοί. Είστε επίσης ρομαντικοί και συναισθηματικοί και αναζητάτε τρόπους να εκφράσετε την αγάπη και την εκτίμησή σας στους άλλους. Η συμπονετική σας φύση σας βοηθά να κατανοήσετε και να μοιραστείτε τα συναισθήματα των άλλων, κάτι που σας κάνει εξαιρετικούς ακροατές και συμβούλους. Είστε επίσης καλοί στην επίλυση συγκρούσεων.

Είστε πάντα πρόθυμοι να σηκώσετε τα μανίκια και να πιάσετε δουλειά, προσαρμόζεστε σε νέες καταστάσεις και αυτό σας κάνει υπέροχους να εργάζεστε σε ομάδες στις οποίες μπορείτε πάντα να βρείτε έναν τρόπο να ταιριάξετε.

4. Τετράγωνα νύχια

Είστε ανεξάρτητοι. Πιθανότατα δεν σας αρέσει να σας λένε οι άλλοι τι να κάνετε. Σας αρέσει να κάνετε τις δικές σας επιλογές. Αυτό σας κάνει να αναλαμβάνετε την ευθύνη και τις περισσότερες φορές να μπορείτε να βρίσκετε τις λύσεις σας στα προβλήματα. Μπορεί επίσης να είστε πρωτοπόροι. Αυτό σημαίνει ότι πάντα αναζητάτε νέους και καινοτόμους τρόπους για να κάνετε πράγματα. Δεν φοβάστε να ρισκάρετε. Η αγάπη σας για την περιπέτεια σας κάνει να αναζητάτε πάντα νέες εμπειρίες, να εξερευνάτε νέα μέρη και να διατηρείτε τον ενθουσιασμό στη ζωή σας. Είστε πιστοί, εκεί για τους φίλους και την οικογένειά σας. Αυτό σας κάνει υπέροχους φίλους και συντρόφους και κάποιον στον οποίο μπορούν οι όλλοι να βασιστούν.

Είστε συχνά φιλόδοξοι στην καριέρα σας, πρόθυμοι να δουλέψετε σκληρά και να καταβάλετε επιπλέον προσπάθεια για να ανεβείτε τη σκάλα και να πετύχετε τους στόχους σας. Είστε αρκετά ανθεκτικοί απέναντι στις προκλήσεις. Έχετε το ταλέντο να ξεπερνάτε τις αναποδιές. Μπορείτε να εμπνεύσετε άλλους να συνεχίσουν ακόμα και όταν τα πράγματα είναι δύσκολα. Αυτό μπορεί να σας κάνει έναν μεγάλο ηγέτη. Είστε συχνά άμεσοι και ειλικρινείς στην επικοινωνία σας. Έχετε την τάση να λέτε αυτό που σκέφτεστε, ακόμα κι αν δεν είναι αυτό που θέλουν να ακούσουν οι άνθρωποι.

Είσαι και αρκετά πεισματάρηδες και δεν πείθεστε εύκολα. Έχετε την τάση να εμμένετε στις θέσεις κάτι που μπορεί να θεωρηθεί ως θετικό χαρακτηριστικό, καθώς σας επιτρέπει να παραμένετε πιστοί στις πεποιθήσεις σας. Ωστόσο, μπορεί να θεωρηθεί και ως αρνητικό χαρακτηριστικό, καθώς σα δυσκολεύει να συνεργαστείτε σε δύσκολες καταστάσεις. Έχετε εξαιρετικές δεξιότητες κριτικής σκέψης (ο κριτικός κινηματογράφου θα ήταν καλό επάγγελμα για εσάς). Εντοπίζετε ελαττώματα στη δουλειά των άλλων και δεν φοβάστε να τα επισημάνετε. Αυτό μπορεί να θεωρηθεί ως θετικό χαρακτηριστικό, καθώς σας επιτρέπει να εντοπίσετε και να διορθώσετε προβλήματα. Ωστόσο, σας κάνει να φαίνεστε σκληροί και επικριτικοί.

Πηγή: oloygeia.gr

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις