ΚΑΛΑΜΑΤΑ. Ο δημοφιλής mindset coach Κωνσταντίνος Χαραντινιώτης, γνωστός για τα αποτελεσματικά εργαλεία αυτοβελτίωσης που μοιράζεται απλόχερα στα μέσα δικτύωσης, έρχεται στην Καλαμάτα, με αφορμή την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου βιβλίου του NOO|ΤΡΟΠΙΑ - Εγχειρίδιο Ευημερίας.

SAVE THE DATE

Δευτέρα, 27 Μαΐου, Βιβλιοπωλείο Bookmark (Αντωνοπούλου 12, Καλαμάτα), ώρα 19:00

Είσοδος ελεύθερη

Ταυτότητα βιβλίου

Τίτλος: Νοο|Τροπία

Εγχειρίδιο ευημερίας

Συγγραφέας: Κωνσταντίνος Χαραντινιώτης

Εκδόσεις: Πεδίο

Σελίδες: 352

Εξώφυλλο: Μαλακό

Τιμή: 17,70

Βρείτε το αναλυτικό δελτίο για το βιβλίο του εδώ: https://t.ly/mw9Bs

Η παρουσίασή του θα έχει τον χαρακτήρα σεμιναρίου προσωπικής ανάπτυξης. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ευχάριστες και διαφωτιστικές συζητήσεις, που θα τους εξοπλίσουν με μοναδικό υλικό για στοχασμό και εύπεπτα εργαλεία για πρακτική.

Ενδεικτικά:

  • Θα αναπτύξει τι σημαίνει νοοτροπία.
  • Θα παρακινήσει το κοινό να επανεξετάσει την υπάρχουσα νοοτροπία του.
  • Θα ενθαρρύνει το κοινό να θέσει τα θεμέλια καλλιέργειας ενός βελτιωμένου τρόπου σκέψης.
  • Θα εξηγήσει πώς η μέθοδος που προτείνει στο βιβλίο θα βοηθήσει τους αναγνώστες να διορθώσουν τα κακώς κείμενα του μυαλού, βελτιώνοντας έτσι πολλούς και διαφορετικούς τομείς της ζωής τους.
  • Θα παρουσιάσει αποτελεσματικούς και εύκολους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να εκπαιδεύσουμε το μυαλό μας, ώστε να γίνει ένας δυνατός σύμμαχος που μας υποστηρίζει στην καθημερινότητά μας.

Η εφαρμογή των προτάσεων που θα μοιραστεί, μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικές αποφάσεις που θα συμβάλουν στην προσωπική ανάπτυξη του κάθε συμμετέχοντα.

Στο τέλος της παρουσίασης θα απαντήσει σε ερωτήματα και θα παραμείνει για να υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου.

Μια μοναδική ευκαιρία για προσωπική γνωριμία και εποικοδομητική συνύπαρξη ανθρώπων που ενδιαφέρονται ενεργά για την αυτοβελτίωσή τους.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις