Υλικά

• 5-6 ψωμάκια μπέργκερ
• 600 γρ. μοσχαρίσιο κιμά «Φάρμα Παπαδόπουλου»
• 600 γρ. λουκάνικα τσορίθο
• 2 αβοκάντο κομμένο σε φέτες
• 5- 6 φέτες τυρί τσένταρ
• 5- 6 κ.γ. μαγιονέζα Hellmann's real
• 5- 6 κ.γ. Hellmann' ketchup classic
• 5- 6 φέτες ντομάτας
• 1 αβγό τηγανητό (μάτι ή ομελέτα)
• ανάλογο αλάτι, πιπέρι


Παρασκευή

Βάζουμε σε μπολ τον μοσχαρίσιο κιμά. Λιώνουμε τα λουκάνικα τσορίθο στο μπλέντερ, αφού αφαιρέσουμε τη μεμβράνη που τα περιβάλλει. Τα ρίχνουμε στο μπολ μαζί με τον κιμά, ανακατεύουμε και μετά αφήνουμε το μείγμα στο ψυγείο για 10 λεπτά, να σφίξει.

Πλάθουμε τα μπιφτέκια και τα ψήνουμε στο γκριλ, όπως τα θέλουμε εμείς. Ψήνουμε και τα ψωμάκια, αφού τα κόψουμε στα δύο. Σε αντικολλητικό τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο ή ηλιέλαιο τηγανίζουμε το αβγό.

Αλείφουμε τα ροδισμένα ψωμάκια με Hellmann's ketchup classic και μαγιονέζα Hellmann's real και αρχίζουμε τη συναρμολόγηση του μπέργκερ. Τοποθετούμε το μπιφτέκι, το τυρί, το αβγό, την ντομάτα και το αβοκάντο. Κλείνουμε με το υπόλοιπο μισό ψωμάκι.

Γαρνίρουμε με πατάτες τηγανητές. Όμως, η τέλεια επιλογή για συνοδευτικό θα ήταν η γλυκοπατάτα! Τηγανητή ή στον φούρνο.


Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις