4 άτομα. Προετοιμασία 45’. Ψήσιμο 30’


Υλικά

1/2 κιλό φύλλα κρούστας
1/2 κιλό σνίτσελ μοσχαρίσια «Φάρμα Παπαδόπουλου»
3 φλιτζάνια κεφαλοτύρι χοντροκομμένο
1 φλιτζάνι κρασί λευκό
2 κουταλιές ελαιόλαδο
1 κουταλιά ρίγανη
2 ντομάτες ξεφλουδισμένες
Ελαιόλαδο για το άλειμμα των φύλλων
Σουσάμι
Αλάτι, πιπέρι


Παρασκευή

Κόβετε τα σνίτσελ «Φάρμα Παπαδόπουλου» στα τέσσερα, τα βάζετε σε μια πιατέλα, τα αλείφετε με λίγο λάδι, τα πασπαλίζετε με λίγο αλάτι, πιπέρι, ρίχνετε το κρασί και τα ανακατεύετε. Τα αφήνετε για ½ ώρα στη μαρινάτα.

Αλείφετε με λάδι ένα αντικολλητικό τηγάνι και ψήνετε τα σνίτσελ, μέχρι να ροδίσουν. Τα βάζετε σε μια πιατέλα.

Κόβετε τα φύλλα στα δύο, παίρνετε δύο κομμάτια φύλλου και τα αλείφετε με λάδι. Βάζετε στην άκρη του φύλλου ένα κομμάτι σνίτσελ. Πασπαλίζετε με τυρί, ντομάτα ψιλοκομμένη και λίγη ρίγανη. Κλείνετε τις άκρες του φύλλου, το διπλώνετε σε πακετάκι και συνεχίζετε με τα υπόλοιπα σνίτσελ.

Αλείφετε ένα ταψί με λάδι και τοποθετείτε τα πακετάκια. Τα αλείφετε με λάδι και τα πασπαλίζετε με το σουσάμι. Τα ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 25-30 λεπτά και τα σερβίρετε σε πιατέλα.


Κάτι ακόμα
Αν θέλετε, μπορείτε να αντικαταστήσετε τα μοσχαρίσια σνίτσελ με χοιρινά