Υλικά

• 6 μέτριες πατάτες βρασμένες
• 1 πορτοκάλι κομμένο σε μικρά κομμάτια χωρίς τη φλούδα
• 1 μεγάλο ψιλοκομμένο κρεμμύδι
• 10 ελιές καλαμών
• 3 κουταλιές ξίδι
• 1 κουταλάκι ρίγανη
• ελαιόλαδο, αλάτι - πιπέρι


Παρασκευή


1. Βάζετε σε ένα μπολ τις βρασμένες πατάτες κρύες και κομμένες σε κύβους. Τις αλατίζετε και τις πασπαλίζετε με τη ρίγανη και το πιπέρι.

2. Ραντίζετε ελαφρά με το ξίδι, προσθέτετε τα κομματάκια του πορτοκαλιού, το κρεμμύδι, τις ελιές και τέλος το ελαιόλαδο. Ανακατεύετε και σερβίρετε.