Υλικά

• ½ κουταλάκι κανέλα τριμμένη
• 1 κοτόπουλο «Φάρμα Παπαδόπουλου»
• 2 κουταλιές ελαιόλαδο
• 1 μεγάλο κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες
• 2 ½ φλιτζάνια ζωμό κοτόπουλου
• 2 λεμόνια κομμένα σε φέτες
• 4 κουταλιές ψιλοκομμένο δυόσμο
• 1/2 φλιτζάνι ελιές χωρίς το κουκούτσι τους
• 1 κουταλιά μέλι
• αλάτι - πιπέρι


Παρασκευή

Βάζετε την κανέλα σε ένα μπολ, μαζί με λίγο αλάτι και πιπέρι και τρίβετε το κοτόπουλο «Φάρμα Παπαδόπουλου» από όλες τις πλευρές.

Ζεσταίνετε το λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι και σοτάρετε το κοτόπουλο από όλες τις πλευρές, μέχρι να χρυσίσει. Το βάζετε σε ένα πυρίμαχο σκεύος. Προσθέστε στο τηγάνι το κρεμμύδι και σοτάρετέ το για 3 λεπτά.

Προσθέστε το ζωμό από το κοτόπουλο και αφήστε τα να πάρουν μια βράση. Ρίχνετε το μείγμα στο κοτόπουλο, το σκεπάζετε και το ψήνετε για 30 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 βαθμούς.

Αποσύρετε το κοτόπουλο από το φούρνο και προσθέστε τα λεμόνια, τις ελιές, το μέλι και το δυόσμο. Ψήνετε με το σκεύος σκεπασμένο για 45 λεπτά, μέχρι να μαλακώσει το κοτόπουλο.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις