Υλικά

• 6-7 καρότα
• 5-6 ραπανάκια
• 3-4 κλαδάκια σέλινο
• 3 κουτ. σούπας μαγιονέζα
• 1 κουτ. σούπας μουστάρδα
• 2 φιλέτα πέστροφας καπνιστής
• αλάτι, πιπέρι


Για το σερβίρισμα

• φέτες λεμονιού
• κάππαρη
• μαϊντανό


Παρασκευή

Καθαρίζετε τα καρότα και τα τρίβετε στον τρίφτη. Ψιλοκόβετε τα ραπανάκια και τα κλαδάκια από το σέλινο. Τα ρίχνετε όλο μαζί σε ένα μπολ, τα αλατίζετε, το πιπερώνετε και προσθέτετε τη μαγιονέζα και τη μουστάρδα. Ανακατεύετε καλά το μίγμα.

Παίρνετε μια πιατέλα, ανοίγετε τη συσκευασία της πέστροφας και τοποθετείτε τα φιλέτα στη μέση της πιατέλας. Τα στολίζετε από πάνω με λίγη κάππαρη και φετούλες λεμονιού. Γύρω γύρω από τις πέστροφες βάζετε την καροτοσαλάτα σαν στεφάνι.

Πασπαλίζετε το σύνολο με μαϊντανό και σερβίρετε στο τραπέζι.

Πηγή: eliasmamalakis.gr

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις