Υλικά

• 3-4 κομμάτια κατεψυγμένο μπακαλιάρο πλακί
• 3 κρεμμύδια κομμένα σε φέτες
• 2 ντομάτες κομμένες σε φέτες
• μισό ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
• κόκκινο πιπέρι
• 1 λεμόνι
• 1 ποτήρι ελαιόλαδο Λακωνίας
• 4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
• αλάτι


Παρασκευή

Κόβετε τρία κρεμμύδια σε φέτες και τα βάζετε στο ταψί.
Κόβετε τις πατάτες σε φέτες και τις βάζετε πάνω στα κρεμμύδια.

Από πάνω βάζετε αλάτι και κόκκινο πιπερι, τον μαϊντανό, και τις ψιλοκομμένες σκελιδούλες σκόρδο.

Στρώνετε τα κομμάτια του ψαριού, και από πάνω ρίχνετε πάλι αλάτι και κόκκινο πιπέρι, μαιντανό και μία φέτα ντομάτας σε κάθε μπακαλιάρο.
Περιχύνετε ένα ποτήρι λάδι, και το χυμό ενός λεμονιού.

Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο για περίπου 1 ώρα στους 180 βαθμούς.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις