Υλικά

• Χοιρινό κότσι «Τσικάκης - Γιαννόπουλος α.ε.» (1 κότσι 1200 -1 300γρ. ανά δυο άτομα) Για τη μαρινάδα

• 1 κρεμμύδι κομμένο σε μεγάλα κομμάτια
• 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
• Πιπέρια ολόκληρα
• Αλάτι
• 1 κουταλιά πάπρικα
• 1 κουταλάκι θυμάρι
• 2-3 φύλλα δάφνης
• 1 κουταλιά μουστάρδα
• 1 κουτάκι μπύρα


Παρασκευή

Πλένουμε πολύ καλά το κρέας. Σε ένα γυάλινο ή πλαστικό μπολ βάζουμε όλα τα υλικά της μαρινάδας κι ανακατεύουμε καλά.

Τοποθετούμε μέσα το κότσι «Τσικάκης - Γιαννόπουλος α.ε.» και το βάζουμε στο ψυγείο για 12 ώρες. Καλό είναι να σκεπάζεται από τη μαρινάδα, αλλιώς το γυρίζουμε μια δυο φορές.

Τοποθετούμε το κότσι στη γάστρα και στραγγίζουμε από πάνω μέρος της μαρινάδας.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις