Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν οι επιλογές και οι αποφάσεις σου είναι σωστές; Αν κινείσαι στη σωστή κατεύθυνση; Αν οι στόχοι σου μπορούν να πραγματοποιηθούν; Τις περισσότερες φορές το ίδιο σου το ένστικτο, αλλά και όλα όσα αισθάνεσαι, σου δείχνουν πως είσαι στον σωστό δρόμο.

Υπάρχουν 10 συναισθήματα που αποτελούν την απόδειξη ότι ακολουθείς μία σωστή πορεία στην ζωή σου.

Ποια είναι αυτά;

Ευτυχία. Αναμφισβήτητα, η ύπαρξη της ευτυχίας στη ζωή σου είναι απόδειξη πως οι επιλογές σου είναι σωστές. Απολαμβάνεις την ζωή σου στο έπακρο και αυτό λειτουργεί για εσένα.

Υποστήριξη. Το να νιώθεις υποστήριξη είναι βασικό για κάθε τομέα της ζωή σου. Αν αισθάνεσαι πως οι γύρω σου συμφωνούν με τις επιλογές σου, τότε προφανώς είσαι σωστός.

Αυτοπεποίθηση. Αν πιστεύεις στον εαυτό σου, μπορείς να καταφέρεις τα πάντα. Η σιγουριά που έχεις, υποδηλώνει ότι δεν είσαι λάθος.

Ελευθερία. Αν δεν έχεις αμφιβολία για τις πράξεις σου, ακόμα και αν κάποιες φορές έχεις πάρει λάθος αποφάσεις, τότε είσαι στον σωστό δρόμο.

Περηφάνεια. Ένα άλλο σημάδι ότι κινείσαι σωστά είναι όταν είσαι υπερήφανος για όσα κάνεις.

Υπομονή. Η σιγουριά σου θα πρέπει να συνοδεύεται από μεγάλη υπομονή. Αν δεν έχεις άγχος και δεν φοβάσαι για το πώς θα πάνε τα πράγματα, τότε συνέχισε. Θα επιτύχεις όλα όσα θέλεις.

Αίσθηση ελέγχου. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να αισθάνεσαι ότι μπορείς να ελέγξεις μία κατάσταση. Ακόμα και αν προκύψουν πράγματα που δεν περιμένεις, να νιώθεις ότι μπορείς να τα ξεπεράσεις και αυτά.

Ενθουσιασμός για το μέλλον. Αν προσμένεις όλα όσα έρχονται, να είσαι σίγουρος ότι αυτά θα είναι ευχάριστα και θα εξυπηρετούν τους σκοπούς σου.

Ενέργεια. Δεν θα νιώσεις ποτέ εξάντληση αν οι επιλογές της ζωή σου είναι σωστές. Και να θυμάσαι πως καθετί ευχάριστο δεν ρουφάει ποτέ την ενέργειά σου.

Διασκέδαση. Αν διασκεδάζεις, τότε σίγουρα είσαι στην σωστή κατεύθυνση.

Αν αισθάνεσαι τα περισσότερα από τα παραπάνω, να είσαι σίγουρος ότι κινείσαι στην σωστή κατεύθυνση και πως οι αποφάσεις και οι επιλογές σου, θα σε βοηθήσουν να πραγματοποιήσεις τα όνειρα και τους στόχους σου.

Πηγή: thriveglobal.gr

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις