4 άτομα. Προετοιμασία 15’. Ψήσιμο 30’


Υλικά

• 1 κιλό ψαρονέφρι «Τσικάκης - Γιαννόπουλος α.ε.»
• ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
• 1 σκελίδα σκόρδο
• 1 ½ φλιτζάνι κρασί λευκό
• Αλάτι, πιπέρι


Παρασκευή

Κόβετε το κρέας «Τσικάκης - Γιαννόπουλος α.ε.» σε μικρό κομμάτια, το πασπαλίζετε με αλάτι, πιπέρι και το αφήνετε για 10 λεπτά.

Ρίχνετε Το λάδι σε ένα τηγάνι και, μόλις κάψει, προσθέτετε το κρέας και το σκόρδο κομμένο σε φέτες. Ανακατεύετε συνεχώς, μέχρι να ροδίσει Ρίχνετε το κρασί και τα βράζετε, ώσπου να απορροφηθεί.

Προσθέτετε λίγο χλιαρό νερό και συνεχίζετε το βράσιμο, μέχρι να μαλακώσει το κρέας και να μείνει με λίγη σάλτσα. Το βάζετε σε πιατέλα και το σερβίρετε ζεστό.


Κάτι ακόμα

Για πικάντικο μεζέ, προσθέτετε στο τέλος 200γρ κεφαλοτύρι κομμένο σ μικρούς κύβους. Μόλις αρχίσει να λιώνει, αποσύρετε το τηγάνι από τη φωτιά.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις