Υλικά

• 1 κιλό διάφορα κρέατα «Φάρμα Παπαδόπουλου»
(αρνάκι, χοιρινό, κοτόπουλο, μοσχάρι), μόνο ψαχνό.
• 1-2 λουκάνικα κομμένα
• 1-2 πιπεριές πράσινες
• 1 ντομάτα
• 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
• ½ ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
• 350 γραμ. κεφαλοτύρι
• 3 κουταλιές ελαιόλαδο Λακωνίας
• 1 φύλλο δάφνη
• κύμινο ή μπούκοβο
• φρεσκοτριμμένο πιπέρι
• αλάτι
• 1 λαδόκολλα
• σπάγκο


Παρασκευή

Σε ένα μπολ κόβουμε το κρέας «Φάρμα Παπαδόπουλου» σε κομματάκια, ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι, προσθέτουμε τα μυρωδικά, τα μπαχαρικά και το λάδι.

Κόβουμε το κεφαλοτύρι σε κομματάκια, ψιλοκόβουμε την ντομάτα και τις πιπεριές.

Βάζουμε το κρέας στη λαδόκολλα και προσθέτουμε την ντομάτα, τις πιπεριές, το σκόρδο, τη δάφνη, το κεφαλοτύρι, τα λουκάνικα και τα διπλώνουμε στη λαδόκολλα όλα μαζί σαν πακέτο.

Δένουμε το πακέτο με σπάγκο και ψήνουμε σε ένα ταψάκι στους 180 βαθμούς μία με μιάμιση ώρα περίπου ή και περισσότερο αν τα κρέατα είναι σκληρά.

Προς το τέλος του ψησίματος ανοίγουμε τη λαδόκολλα συνεχίζουμε το ψήσιμο, γιατί το φαγητό βγάζει τα υγρά του και θα πρέπει να σωθούν.

Αν θέλουμε τα δένουμε σε σάλτσα βράζοντάς τα χωριστά σε ένα κατσαρολάκι. Σερβίρουμε μέσα από τη λαδόκολλα.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις