Υλικά

500 γρ. χοιρινό, λαιμό «Τσικάκης - Γιαννόπουλος»

4 κ.σ. ελαιόλαδο

αλάτι

πιπέρι

κρεμμύδι

1 πιπεριά πράσινη

1 πιπεριά κόκκινη

1 σκ. σκόρδο

50-70 γρ. ξίδι βαλσάμικο

1 κ.σ. μέλι

1 κ.σ. ρίγανη, ξερή

500 γρ. νερό

Παρασκευή

Τοποθετούμε ένα γουόκ σε δυνατή φωτιά και βάζουμε 4 κ.σ. ελαιόλαδο.

Κόβουμε το χοιρινό σε μικρά κομμάτια 2 εκ. και το βάζουμε στο καυτό τηγάνι. Βάζουμε αλάτι, πιπέρι και σοτάρουμε για να πάρει χρώμα.

Κόβουμε το κρεμμύδι σε φέτες, τις πιπεριές σε λεπτές λωρίδες, το σκόρδο σε μικρά κομμάτια και τα βάζουμε στο τηγάνι με το χοιρινό.

Σβήνουμε με το βαλσάμικο, βάζουμε το μέλι, τη ρίγανη, το νερό και ανακατεύουμε.

Καλύπτουμε με το καπάκι και βράζουμε σε χαμηλή φωτιά για 1 ώρα.

Σερβίρουμε με ψωμί.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις