ΑΛΑΣΚΑ. Το Εθνικό Πάρκο Ντενάλι της Αλάσκας εκτείνεται σε έξι εκατομμύρια στρέμματα και αποτελεί καταφύγιο για αρκούδες γκρίζλι, καριμπού, άλκες, λύκους και άλλα άγρια ​​ζώα. Είναι ένα από τα πιο όμορφα μέρη που μπορείτε να επισκεφτείτε στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά και ένα από τα πιο απρόσιτα.

Για παράδειγμα, η παγετώδης κοιλάδα που βρίσκεται σε υψόμετρο 6.000 ποδιών (1.829 μέτρα), ήταν κάποτε προσβάσιμη μόνο με αεροπλάνο εξοπλισμένο με σκι, αλλά μετά την ολοκλήρωση του πολυτελούς σαλέ Sheldon, οι ιδιωτικές βόλτες με ελικόπτερο έγιναν επίσης συνηθισμένες - για τους πλούσιους.

Το Sheldon Chalet, που πήρε το όνομά του από τον πατέρα δύο από τους ιδιοκτήτες του σαλέ, τον Robert και την Kate Sheldon, χτίστηκε το 2018 και έγινε αμέσως πρωτοσέλιδο των ειδήσεων τόσο για την απρόσιτη τοποθεσία του όσο και για την πανάκριβη τιμή μιας διαμονής 3 διανυκτερεύσεων. Προσφέροντας απόλυτη ιδιωτικότητα μακριά από το άγχος της αστικής ζωής, το Sheldon Chalet είναι το τέλειο καταφύγιο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα να το πληρώσουν!

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις