Υλικά

3 αβγά «Γκούμας – Αμύκλες», μέτρια

αλάτι

πιπέρι

2 κ.σ. ελαιόλαδο

100 γρ. κοτόπουλο «Γκούμας – Αμύκλες», μαγειρεμένο, που έχει περισσέψει

1 κ.γ. φύλλα θυμαριού

50 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη

Για το σερβίρισμα

θυμάρι

ρόκα baby

ντοματίνια, κομμένα στη μέση

Παρασκευή

Σε ένα μπολ χτυπάμε με ένα σύρμα χειρός τα αβγά «Γκούμας», αλάτι και πιπέρι.

Βάζουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά, ρίχνουμε το ελαιόλαδο, το απλώνουμε παντού και μετράμε 30’’ για να κάψει.

Μόλις αρχίσει το ελαιόλαδο να φεύγει από το κέντρο του τηγανιού, ρίχνουμε τα αβγά και χαμηλώνουμε τη φωτιά.

Προσοχή! Δεν γυρνάμε την ομελέτα. Με μια ξύλινη σπάτουλα παίρνουμε το μείγμα από την περιφέρεια της ομελέτα και το φέρνουμε προς το κέντρο της.

Επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία για 1 λεπτό μέχρι να ψηθεί η ομελέτα.

Ψιλοκόβουμε το μαγειρεμένο κοτόπουλο «Γκούμας» και το θυμάρι.

Όταν είναι έτοιμη η ομελέτα, αποσύρουμε το τηγάνι από τη φωτιά, προσθέτουμε στο κέντρο το ψιλοκομμένο κοτόπουλο, το θυμάρι και τη μισή παρμεζάνα.

Παίρνουμε το τηγάνι, ακουμπάμε την άκρη του πάνω στο πιάτο, και με το χέρι μας γυρνάμε τη μια άκρη της ομελέτας προς τα μέσα ώστε να ρολάρει και να πέσει στο πιάτο.

Πασπαλίζουμε με θυμάρι και σερβίρουμε με ρόκα και ντοματίνια κομμένα στη μέση.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις